Avrupa Olcan'ı konuşuyor!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılı performansının ödülünü gruplardan daha maçlar bitmeden aldı.

Avrupa Olcan'ı konuşuyor!
Avrupa Olcan'ı konuşuyor!
GİRİŞ 03.12.2013 15:17 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un bu başarısında büyük pay sahiplerinden biri olan ve 4-2 kazanılan Apollon Limassol maçında 3 gol atan Olcan Adın, Tottenham'dan Jermaine Defoe ile birlikte 5 golle turnuvanın gol krallığı zirvesini paylaşıyor. UEFA.com 'a konuşan Olcan; "3 gol birden atmak benim için büyük ödül ama evimizdeki maçları kaybetmemeliyiz. UEFA Avrupa Ligi'nde oynuyoruz, çok farklı noktalara dikkat etmek zorundayız. Bizim hedefimiz SS Lazio'yu İtalya'da mağlup ederek grubu zirvede bitirmek" dedi.

"Sağ kanadı rüzgar gibi" kullandığı belirtilen Olcan Adın ile ilgili olarak konuşan Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay; "Olcan bizim istediğimiz karakteri taşıyan bir oyuncu. Bence onun bu tavrı rakiplerinin saygı duymasını da sağlıyor. Türk futbolun sağ açık pozisyonunda oynayan en iyi oyuncularından biri. Fatih Terim onu milli takıma çağırırsa daha fazla gururlanacağız" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'de iken Antalyaspor ve Karşıyaka'ya kiralık giden ve maç deneyimini artıran Olcan, 2008'de Gaziantepspor'a transfer oldu. 2012 yılında ise Trabzonspor'a transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

sporx

YORUMLAR 3
  • Teamo 10 yıl önce Şikayet Et
    YANİ SANKİ GS FB HEP real madridlerle oynadı :d. kolay takım zor takım dıye ayırp duruyolar. lazioda kolaydı dımı 3 tane attılarda son anda 3-3 e geldi.şansı varmış çokta zorlu takımalr gelmedi. Legıa varşova 50 bin kişilik statda maça çıktı belkı ıyı oyuncusu yok ama hepsi sonucta uefada guruplara kalmış ynai FB nın bjk nın olmadgı bı yerde... fazla agalamya gerkeyok işinize bakın ! Adam her ne olursa olsun 3 attı bı maçta. Firikik attı kolay yada zor top aglara giderken havada dur bu kolay takım az yavaş gideyim demedi !
    Cevapla
  • Salih 10 yıl önce Şikayet Et
    olcan efendi. Trabzon, Apoel gibi takımların grubundan çıkıp maçlar başlayınca göreyim Olcan efendiyi avrupada!
    Cevapla
  • mustafa koca 10 yıl önce Şikayet Et
    ya fenerbahçe ne konuşuyor. aziz yıldırım olcay hakkında ne diyecek acaba .yoksa polis mi yoks cemeat mi diyecek.
    Cevapla