Hacıosmanoğlu: Bedelini ödeyecekler

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Basit bir faulle oyuncumuz oyundan atılıyor ama yerdeki adama tekme atan oyunda kalabiliyor. Adaletsizliğe çanak tutanlar bunların bedelini ödeyecek" dedi.

Hacıosmanoğlu: Bedelini ödeyecekler
Hacıosmanoğlu: Bedelini ödeyecekler
GİRİŞ 29.10.2013 10:02 GÜNCELLEME 29.10.2013 10:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün geceoynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçından sonra A Haber'e canlı telefon bağlantısı yaptı ve TFF'yi topa tuttu.

Kasımpaşa- Trabzonspor maçının hakemi Özgür Yankaya hakkında eleştirilerde bulunan Hacıosmanoğlu, "Adaletsizliğe çanak tutanlar, bunların bedelini ödeyecekler. Bunların hesabını soracağız. Birçok Anadolu takımınınhakkı yeniyor" dedi.

Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar kendi sonlarını hazırlıyorlar Futboluyönetenlerinetki altında olduğu bir ülkede hakemlerin de etki altında kalması çok normal. Başkanla telefonla görüştüm. Kendisiyle yüz yüze görüşeceğim. Burdan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."

BU YAŞANANLAR KÖHNELEŞMİŞ FUTBOLUN UZANTILARI
Basit bir fauldenfutbolcumuz atılabiliyor. Amasarıkartı olan birfutbolcu yerdeki adama tekme atınca oyunda kalabiliyor. Federasyona soracağız. Eğer futbol böyle oynanıyorsa biz de öğrenmiş olacağız. Demek kifutbol böyle oynanıyormuş diyeceğiz." Kendisinin başkan olduğu hakemlerin muhatabı olmadığını da belirten Hacıosmanoğlu, "Bu devran böyle gitmeyecek. Buyaşananlar köhneleşmiş futbolun uzantıları"

 

YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne O? ..Kasımpaşa size Karadeniz Anadolu takımları gibi yatmıyor değilmi?..... ....şimdi veryansın ediyorsunuz? tabi alışmışsınız? bedavadan yatış maçları kazanmaya? ...Fenerbahçe şampiyon olmasın diye anadolu ve karadeniz takımları ile al gülüm ver gülüm maçlarla şikenin alasını yapıyorsunuz? sonra başkalarını şike ile suçluyorsunuz utanmaz şeyler!!!?..
    Cevapla
  • bilal tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    yaraya bak hele ne kadar derin.... len genemi fener... gittin kasımpaşa tokatı yedin, sahada fenerli oyuncumu vardı be. biraz sürekli ağzından düşürmediğin gibi delikanlı olda kasımpaşayı tebrik et. bi insan en çok neyi ağzından düşürmezse o kişide o olgu eksik demektir. yani sen kiiiim delikanlılık kim hacıosmanoğlu. her maç sonunda asıp kesiyorsun ama tık yok hele.
    Cevapla