Trabzonspor iptal için taarruza geçiyor!

Bu hafta içinde federasyona dilekçe gönderecek olan Bu hafta içinde federasyona dilekçe gönderecek olan Bordo-Mavili yönetim, 2010-2011 sezonunun iptalini ve kupanın kendilerine verilmesini isteyecek

Trabzonspor iptal için taarruza geçiyor!
Trabzonspor iptal için taarruza geçiyor!
GİRİŞ 20.10.2013 10:46 GÜNCELLEME 20.10.2013 11:15

Trabzonspor bir kez daha taarruza geçiyor. UEFA ve CAS'ın şike kararlarının ardından uzun süredir hukukçularla çalışmalar yapan Bordo-Mavili yönetim bu hafta içinde Futbol Federasyonu'na başvuracak. Trabzonspor, 2010- 2011 sezonunun iptalini ve şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesini isteyecek.

Alınan bilgilere göre gönderilecek dilekçede, TFF'nin UEFA'ya bağlı bir kurum olduğu ve alınan kararların kendilerini de bağlaması gerektiği vurgulanacak. Trabzonspor yönetimi, UEFA'nın 'şike var' dediği 8 maçla ilgili disiplin kurulunun yeniden yargılanma yapmasını da talep edecek.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun en geç çarşamba gününe kadar TFF'nin İstinye'deki merkezine giderek dilekçeyi Yıldırım Demirören'e bizzat elden vermesi bekleniyor. Hacıosmanoğlu geçen hafta da Demirören'in yanı sıra Tahkim ve Disiplin Kurulu başkanları ile de görüşmüştü.

İTİRAZA NE YANIT GELECEK?

Yapılacak başvurunun ardından TFF'nin tavrının ne olacağı merak ediliyor. Trabzon'un daha önce yaptığı benzer bir başvuru geri çevrilmişti. TFF Başkanı Demirören de geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Şu anda yeni bir yargılama söz konusu değil" demişti.

Trabzonspor'un yapacağı itirazın ardından tüm gözler Futbol Federasyonu'nun alacağı karara çevrilecek.

"ADALET YERiNi BULACAK"

Haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Adalet er geç yerini bulacaktır. Mücadelemiz, hakettiğimiz kupayı alana kadar sürecek. Kimsenin şüphesi olmasın"dedi.

(takvim)