Trabzonspor Asbaşkanı görevini bıraktı

Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman görevinden istifa ettiğini açıkladı. Karaman'ın ardından Asbaşkan Ali Kemal Başaran da istifa ettiğini açıkladı...

Trabzonspor Asbaşkanı görevini bıraktı
Trabzonspor Asbaşkanı görevini bıraktı
GİRİŞ 05.10.2013 09:29 GÜNCELLEME 05.10.2013 12:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, sağlık sorunları nedeniyle Asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini söyledi. Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın, düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Ali Kemal Başaran da, Asbaşkanlık görevinden istifa etti.

Başaran yaptığı açıklamada, sadece Asbaşkanlık görevini bıraktığını, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmediğini belirterek, "Başkanımız Hacıosmanoğlu ile beraber bu yola çıktık. Onu yarı yolda bırakmak bize yakışmaz. Ben sağlık sorunlarım gerekçesiyle Asbaşkanlık görevimi bırakıyorum. Bu konuda kulübe dilekçemi verdim. Arkadaşlarım arasından bu görevi daha iyi yerine getirecek kişiler vardır. Kesinlikle kimseye bir kırgınlık söz konusu değil. Burada tamamen Trabzonspor'un çıkarları söz konusudur. Önemli olan Trabzonspor'a daha iyi hizmet edecek olan arkadaşların önünü açmaktır. Asbaşkanlık görevimden yaptığım istifanın yönetim kurulu tarafından kabul edileceğini düşünüyorum. Bundan sonra yönetim kurulu üyesi olarak kulübe en iyi şekilde hizmet etmek adına elimden geleni yapacağım. Ancak öncelikle sağlık durumunun düzelmesi gerekiyor" dedi.

Başaran'ın istifasının kabul edilmesinin ardından Asbaşkanlık görevine yönetim kurulu üyesi Yakup Aslan'ın getirilmesi bekleniyor.

(DHA)

YORUMLAR 1
  • aziz taş 10 yıl önce Şikayet Et
    istifaaa. aziz yıldırım kupamızı verecek yada türkiyeyi ayagı kaldırrım,20 yıl daha trabzon halkına bu masalı anlatırsınız HACIOSMANOGLU
    Cevapla