Trabzonspor'un rakiplerini tanıyalım

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. Bordo Mavili takımın rakiplerini tanıyalım...

Trabzonspor'un rakiplerini tanıyalım
Trabzonspor'un rakiplerini tanıyalım
GİRİŞ 30.08.2013 15:14 GÜNCELLEME 30.08.2013 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. J Grubu'na düşen Trabzonspor'un rakipleri Lazio, Legia Varşova ve Apollon Limassol oldu.

Bu 3 takımı tanıyalım;

LAZIO

İtalya'da sonuncusu 2000 yılı olmak üzere 2 şampiyonluğu bulunan Roma takımı, maçlarını 82.600 kişilik Olimpico stadında oynuyor.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile dişediş iki maç oynayan Lazio, geçen sezonki kadrosuna önemli eklemelerde bulundu. Anderlecht'ten Lucas Biglia, Santos'tan Felipe Anderson, Hajduk Split'ten Elez ve Toluca'dan Novaretti'yi kadrosuna kattı. Ancak, kadrosundan da Matuzalem ve Diakite gibi
iki önemli oyuncuyu kaybetti.

Kanatlarda Candreva ve Lulic gibi iki hızlı oyuncuyu bulundran takımın esas yıldızı Anderson Hernanes. Son yıllarda belirli bir çıkış yakalayan Lazio'nun başın da 2 sezon önce Samsunspor'u çalıştıran Vladimir Petkovic bulunuyor.

LEGIA VARSOVA

Polonya'nın köklü kulüplerinde Legia Varşova, daha önce 2011/12 sezonunda Gaziantepspor ile eşleşti. G.Antepspor'u 0-0 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Legia, Şampiyonlar Ligi'nde Steaua'ya elenerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı.

Oldukça mütvası bir kadroya sahip olan Legia'nın kadrosunun en çok öne çıkan isimleri kaleci Kuciak, orta sahada Radovic ve Gürcü forvet Dvalishvili göze çarpıyor. 5 haftası geride kalan Polonya Ekstraklasa'da üstüste 2 maçını birden kaybeden Legia 9 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski'de Polonya transfer rekoru kırarak bordo mavili ekibe imza atmıştı.

APOLLON LIMASSOL

Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apollon, oldukça mütevazı bir kadroya sahip. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Fransız ekibi Nice'e deplasmanda 1-0 mağlup olmasına rağmen, kendi evinde aldığı 2-0'lık galibiyetle gruplara kaldı. Hazırlık maçlarında oldukça garip skorlar alan Apollon Fiorentina'ya 7-0, Kouklion'a ise 9-0 kaybetti.

Tecrübeli oyunculara sahip Apollon'un kadrosunda Gaston Sangoy, Roberto, Gullon, Karipidis gibi isimler dikkat çekiyor.

(sporx)

 

YORUMLAR 1
  • hüseyin şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    TRABZON'UN RAKİBİ KENDİSİ. Bu şekilde oynana futbolla hiçbir yere varılmaz. Sadece ikinci lige düşülür. Eskiden Trabzonspor'da bırakın yabancıyı Trabzonlu olmayan futbol oynayamazdı. Futbolcu ruh ile oynardı. Şimdi ne oldu? Bari adını da değiştirin Aşurespor yapın.
    Cevapla