Trabzonspor'da Volkan Şen özür diledi

Rizespor maçında taraftarla tartışarak sahayı terkeden Volkan Şen bugün özür diledi...

Trabzonspor'da Volkan Şen özür diledi
Trabzonspor'da Volkan Şen özür diledi
GİRİŞ 28.08.2013 14:49 GÜNCELLEME 28.08.2013 14:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında taraftarlarla yaşadığı sorun sonrası ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek özür diledi.

Her zaman forma için mücadele ettiğini belirten bordo-mavili takımın tecrübeli oyuncu Volkan Şen, "Ben futbol yaşantım boyunca saha içinde her zaman mücadele ettim. Bana verilen yeteneklerin bilincinde hareket ettim. Trabzonspor'da üçüncü sezonum. Bordo-mavili formaya büyük aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ancak ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım. Bu olayın sonrasında da bana destek olan başta hocamız Mustafa Reşit Akçay'a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu teşekkürün ardından özür dilemem kişilerde var. Başkanımız ve hocamızdan, takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da Allah'ın izniyle elimden geleni yapıp en iyi şekilde mücadele etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

 

YORUMLAR 3
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Sahada yaptığın onurlu davranışı sahadışında da yapmanı beklerdik.. O başkanla o taraftarlarla ve arkanda durmayan takım arkadaşlarınla hangi yüzle devam edeceksin. Herşey para değil.TSnin verdiği kadar herkes sana o parayı verir.Yazık...
    Cevapla
  • isim siz 10 yıl önce Şikayet Et
    Aslında toplum olarak hepimiz özür dilemeliyiz.. Toplumda ---özellikle ne yazık ki gençler arası--- "kötü, küfürlü söz" ÇEREZ olmuş.. KÜFÜR ETMEDEN de tepkimizi gösterebileceğimiz kelimelerin olduğu düşüncesizliği iliklerimize işlemiş.. Bu konu ne VOLKAN ŞEN ne TARAFTAR konusu bu konu TOPLUM AHLAKI nın ne olduğu ne olmadığı konusu. SORMAYAN SORGULAMAYAN bir toplumun ben NE DİYORUM acaba diyemeyişi... Titre ve kendine gel TOPLUM..
    Cevapla
  • bulent Ozkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok iyi anlıyorum . Orada sana laf atan 3 kendini bilmez edep yoksunu ayyaşın laflarıyla bunalma. Taraftar seninle
    Cevapla