Trabzonspor'dan Peter Crouch bombası!

Trabzonspor, İngilizler'in 2.02'lik golcüsü Peter Crouch'un peşine düştü.

Trabzonspor'dan Peter Crouch bombası!
Trabzonspor'dan Peter Crouch bombası!
GİRİŞ 08.07.2013 12:32 GÜNCELLEME 08.07.2013 12:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi bir yandan mevcut kadroda bulunan isimlerden maksimum verimi sağlamayı amaçlayan, diğer yandan transfer çalışmalarını aksatmayan Trabzonspor, hücum hattına dünyaca ünlü bir golcüyü getirmek için kolları sıvadı. Halil Altıntop'un ayrılması; Batuhan'ın fizik sorunu; Janko, Henrique gibi isimlerin belirsizliğini koruması Fırtına'yı mecburen forvet arayışlarına sürüklemişti. Yeni sezonda oyun sistemini kanatlara dayalı bir hücum şablonuna göre kurmayı planlayan teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporuna göre harekete geçen yönetim, bu tip merkez bir golcü arayışlarına başladı. Aradığı ismi 'Ada'da bulan Fırtına, futbolseverlerin Liverpool ve Tottenham'dan hatırladığı Stoke City'nin ünlü golcüsü Peter Crouch'u gündemine aldı.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO
Kariyeri boyunca çeşitli İngiliz kulüplerinde forma giyen Crouch'un menajerleriyle temasa geçen Bordo-Mavili yöneticiler, İngiliz santrfor ile hemen her konuda büyük ölçüde anlaşma sağladı. İlk izlenimlerin olumlu geçtiği görüşmelerin ardından, teknik direktör Mustafa Akçay'ın da onay vermesiyle transferin kısa süre içinde gerçekleşebileceği belirtildi. Trabzonspor'un piyasa değeri 4 milyon Euro olan 32 yaşındaki golcüye yıllık 2 milyon Euro'dan fazla ödemeyi gözden çıkardığı kaydedildi.

(Habertürk)

 

YORUMLAR 3
  • Zekeriya B 10 yıl önce Şikayet Et
    Cok sacma.... bu haber kesinlikle dogru degildir. Ben bu habere inanmiyorum. Bu hatalari sadri baskan yapti takim acisini cekiyor. Insallah dogru degildir.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Crouch eski Crouch değil sizse Liverpool hiç olamadınız. BJK sizi yıllardır tokatlıyor hala adamlara laf atmaya cüretiniz var .Elalemin geçmişi ile siz ne avunuyorsunuz.O zaman size 7 tane atan beşiktaştan Feyyazı da biz almıştık.Lafmı sokalım şimdi.
    Cevapla
  • ZiyaretÇi 10 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşlılar bu habere pek sevinmeyecek. beşiktaşa 8 çeken kadroda Ryan Babel in kasımpaşa ya gelmesinden sonra şimdi de Crouch? hiç unutmam bu adam beşiktaş maçından sonra açıklama yapmıştı 'böyle maçları en son lise yıllarında oynardık' diye :)))
    Cevapla