Olcan: Keşke U20'de yer alabilsem

Trabzonsporlu futbolcu Olcan, ''Keşke bir imkanım olsa da şampiyonada yeniden yer alabilsem. Hayatımda yaşadığım en güzel dönemlerden biridir'' ifadesini kullandı.

Olcan: Keşke U20'de yer alabilsem
Olcan: Keşke U20'de yer alabilsem
GİRİŞ 21.06.2013 13:44 GÜNCELLEME 21.06.2013 13:44

Olcan, kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda daha önce görev aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Keşke bir imkanım olsa da şampiyonada yeniden yer alabilsem. Hayatımda yaşadığım en güzel dönemlerden biridir. İnşallah katılacak gençlerimiz kıymetini bilirler. Biz o zaman tam olarak değerini anlamadık ama şu an turnuva ülkemizde ve büyük reklam yapılıyor. O dönemde ise hiçbir maçımız yayımlanmamıştı, buna rağmen müthiş bir organizasyondu. Kadrolar günler öncesinden açıklanıyor, maçlar canlı yayınlanacak, her gün gazetelerde haberler yer alıyor, basın toplantıları yapılıyor. İnşallah milli takımımız da bu turnuvayı iyi geçirir."

Trabzon'daki maçlara kesinlikle gideceğini belirten Olcan, şöyle devam etti:

''İnanılmaz güzel bir turnuva olacak. Dünyanın gelecekteki en iyi oyuncuları bu turnuvada olacak. Büyük takımların yetkilileri de bu turnuvaları izleyecek.''