Uçağın camından bordo mavi bayrak salladı

Trabzonspor'un yeni yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, açıklamalarda bulundu.

Uçağın camından bordo mavi bayrak salladı
Uçağın camından bordo mavi bayrak salladı
GİRİŞ 27.05.2013 17:17 GÜNCELLEME 27.05.2013 17:17

Yaşar Aşçıoğlu, ''Hiç kimseyle, hiçbir camiayla kavga etmeden, kulübün haklarını sonuna kadar savunacak güce, birikime, tecrübeye ve çevreye sahibiz'' dedi.

UÇAKTAN TRABZONSPOR BAYRAĞI SALLADI

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa seçildiği pazar günkü olağanüstü genel kurulda sonuçların belli olmasından sonra yönetim kuruluna girenler, hemen bir araya gelerek toplantı yaptı. İlk toplantıya katılamayan yönetimin önemli isimlerinden işadamı Yaşar Aşçıoğlu, bugünkü toplantıya katılmak için öğle saatlerinde özel uçağıyla Trabzon'a geldikten sonra kokpitten, ''Şampiyon Trabzonspor'' yazılı bordo mavi bayrak salladı.

''HAKKIMIZI SAVUNACAK GÜCE SAHİBİZ''

Havaalanında açıklamalarda bulunan Yaşar Aşçıoğlu, çocukluğunda İstanbul'da Trabzonspor'un amigoluğunu yaptığını anlattı, şöyle konuştu:

''Bize her yer Trabzon. Trabzonsporlu olmakla gurur duyuyoruz. Trabzonspor'u yönetebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz. Bu kulübün Türk futbolundaki önemini biliyoruz. Bunun yükünü ve sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Genç, dinamik ve vizyoner bir başkanımız var. Trabzonspor'u olması gereken yere, dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız.''

YEREL GAZETELER KONGREYE GENİŞ YER AYIRDI

Yerel gazeteler, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa seçilmesine geniş yer ayırdı. Kuzey Ekspres Gazetesi, ''Halkın dediği oldu'' ve ''Trabzonspor'da Robin Hood dönemi" başlıklarını attı. Taka Gazetesi, ''Kupa sözünün zaferi!'' ve ''Hacıosmanoğlu devrimi'' başlıklarını atarken İlkhaber Gazetesi, ''Demir yumruk işbaşında!" ve "Hacıosmanoğlu dönemi" manşetlerini attı. Karadeniz Gazetesi de, "TS'nin başkanı Hacıosmanoğlu" ve "Zafer Hacıosmanoğlu'nun" başlıklarını attı. Günebakış Gazetesi, "Şike öfkesi başkan seçtirdi" manşetini kullanırken Karadeniz'de Son Nokta, "Cesur yürek Başkan" ve "İşte başkan ve işte Trabzon" başlıklarını attı, genel kurul sonuçlarını okuyucularına aktardı.

ALT YAPI SORUMLUSU ÖMER EYÜBOĞLU

Kongrede delegelere, ''Alt yapının başına Ömer Eyüboğlu'nu getireceğim'' diye söz veren Başkan Hacıosmanoğlu, bu projesini hemen hayata geçireceği bildirildi. Ömer Eyüboğlu, 1995 yılından itibaren Trabzon Fen Lisesi'nde müdürlük görevini yürütüyor.

Eski adıyla Trabzon Lisesi olduğu dönemlerde okulda spor faaliyetlerine büyük önem veren Eyüpoğlu döneminde, lise takımı 2 Türkiye Şampiyonluğu ve 2002 yılında Çin'de düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında Dünya 1'inciliği, 2003 yılında da İran'da düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda Dünya 2'ncisi olmuştu.