Eski MHK başkanından 'Trabzonspor' itirafı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı Mustafa Çulcu, bu sezon hakemlerden yana canı yanan kulüplerin başında Trabzonspor'un geldiğini söyledi.

Eski MHK başkanından 'Trabzonspor' itirafı
Eski MHK başkanından 'Trabzonspor' itirafı
GİRİŞ 24.03.2013 12:11 GÜNCELLEME 24.03.2013 12:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programına katılan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu bu sezon hakemlerden yana en çok canı yanan takımların başında Trabzonspor geldiğini belirterek, ''Trabzonspor'a karşı yapılan hakem hataları kasıtlı mı yapıldı bilemiyorum ama hakemler yüzenden çok puanları gitti. Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş hakem mağduru oldu. Aynı şeyleri Galatasaray ve Fenerbahçe için söylemek mümkün değil'' dedi.

Çulcu, amatör ligdeki hakemlerin üç aydır paralarını alamadıklarını Süper Lig maçlarında görev yapanların ise içeride 6'şar maçlık alacaklarının bulunduğunu ifade etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • AHMET ÖZSELEK 11 yıl önce Şikayet Et
    Yüzsüzlük. Fenerliler hangi yüzle buraya çıkıp adaletten bahsediyorlar.Şike yaptıkları tescillenen bir kulübün taraftarı olarak birazcık adil olmak bu kadar zor mu yaa size soruyorum.Yahu ne biçim insanlarsınız.Mahkeme karar verdi tesbit etti ve tescilledi.Tüpçüde sizi kurtardı.Peki siz neyin adaletinden neyin hak yemesinden bahsediyorsunuz.Sizi anlamak çok zor.Gerçekten acınacak halde olanlar sizlersiniz.Gerçekleri görmemek en büyük körlük.Körsünüz siz kör.
    Cevapla
  • arif kara 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim. sizin cezanızı veriyor olmasın kümeye göndererek, biliyorsun geçen sezon haram puan ve paralar yediniz, şmp liginden falan, yavuz hırsız misali.
    Cevapla
  • arif kara 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi. bu ts bu seneninde şampiyonluk kupasını isterler, hakemler yüzünden çalındı diye bunlara fazla gaz verme mustafa çulcu.
    Cevapla
  • Zekeriya B 11 yıl önce Şikayet Et
    biz her seyi görüyoruz. bunu görmeyen bilmeyen yok. biz sampiyonlk edikce hakeler puanlarimizi götüdüler bu bir baski krmakdir. Trabzonsporu susturmak icin hakemlere emr verilmistir baslarinda da aziz yildirm ve onun yönettigi tff mhk geliyor. Bizi yaratan Rabbim hic biraksizligikarsilikiz birakmaz, bazen hemen verir karsiligini bazende biraz bekler. haksizliklari yapanlari Allah a havale ediyor ve yaptiklari haksizliklarin kat kat üstün cezasini cekmelerini diliyorum. Suan o calinan punlarimiz verileydi basta fb maci omak üzere yine yerimiz n az 3. lüktü.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 11 yıl önce Şikayet Et
    YIKAMAYACAKLAR. Taraftarlar olarak her şeyin farkındayız...utanması gerekenler utansın.
    Cevapla