Konyaspor'un yeni golcüsü imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig takımlarınan Konyaspor, Rumen futbolcu 27 yaşındaki Ioan Hora ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor'un yeni golcüsü imzayı attı!
Konyaspor'un yeni golcüsü imzayı attı!
GİRİŞ 05.08.2016 17:11 GÜNCELLEME 05.08.2016 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreni Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Geçen sezon Romanya 1'inci Lig takımlarından Panduri Targu Jiu forması giyen ve imza sonrası açıklama yapan Rumen futbolcu Ioan Hora, Konyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Konyaspor'un Türkiye ligindeki en iyi ekiplerden bir tanesi olduğunu belirten Ioan Hora, "Buraya geldikten sonra çok etkilendim. Çok güzel bir stada sahip. Şehir çok güzel ve çalışanlarda profesyonelce çalışıyorlar. Kendimi geliştirmek ve kariyerimi daha üst seviyeye çıkartmak için çok uygun bir kulüp olduğunu gördüm. Takımda üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Geçen sezondan daha başarılı olmak ve iyi bir sezon çıkartmak için elimden geleni yapacağım "dedi. 

Takıma geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Ioan Hora, şunları söyledi: 

"Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın oyun sistemine uyacağımı düşünüyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde geçmişte de oynadım. Yeniden oynayacağım günü iple çekiyorum. Türkiye Ligi Rumen Ligi'nden daha kaliteli bir lig. Daha çetin rakiplerle oynayacağım. Ama bunun üstesinden geleceğime inanıyordum. Kendime güveniyorum. Zaten Avrupa müsabakalarında daha önce oynamıştım. Tekrar oynamak için de sabırsızlanıyorum." 

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise takımımız yurt dışı kamplarını tamamladığını belirterek şöyle konuştu: 

"Hazırlık maçlarından sonra forvet ve orta saha olmak üzere takviyeler yapacağımızı ifade etmiştik. Ne tarz bir oyuncu olacağına hazırlık maçlarından sonra karar verilecekti. Veri tabanımızdaki bir çok futbolcuyu izledik. Bize en uygun olan ve takıma faydası olacağını düşündüğümüz Ioan Hora ile 3 yıllık bir anlaşmaya vardık. Geçen sezon takımında iyi bir performans sergilemişti. Bu sezon takımda başarılı olmasını bekliyoruz''.

YORUMLAR 1
  • konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    konyasporumuza hayirli olsun
    Cevapla