Aykut Kocaman'ın çok istediği yıldız

Bonservisi elinde olan Oscar Scarione'ye son olarak Atiker Konyaspor talip oldu.

Aykut Kocaman'ın çok istediği yıldız
Aykut Kocaman'ın çok istediği yıldız
GİRİŞ 18.07.2016 14:41 GÜNCELLEME 18.07.2016 14:41

UEFA Avrupa Ligi'nde direkt olarak gruplarda mücadele edecek olan Konyaspor, Türkiye'yi Avrupa'da iyi şekilde temsil etmek istiyor. Bu doğrultuda Yeşil-Beyazlılar iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta piyasanın düşmesini bekleyen Anadolu Kartal'ı artık transfere hız verdi. Takviye yapılacak bölgeler belli. 

Öncelikle iyi bir forvet alınacak. Bu konuda hedef Deniz Kadah. Rizespor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki golcüyle pazarlıklar sürüyor. Anlaşma an meselesi. Sağ kanada düşünülen isim ise Sefa Yılmaz. Trabzonspor'da kadro dışı olan ve kulübünün göndereceği Sefa ikna edilmeye çalışılıyor. Başarılı futbolcuyla Bursaspor ve Başakşehir de yakından ilgileniyor. 10 numara transferinde de hedefte bomba bir isim var: Oscar Scarione...

Kocaman çok istiyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle de adı geçen Arjantinli yıldızın bonservis maliyeti yok. Kasımpaşa ile mukavelesi sona eren 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon çıktığı 28 maçta attığı 11 golle dikkat çekti. Hücum müthiş katkı sağlayan Scarione, mücadeleci oyunu yüzünden de Aykut Kocaman'ın radarına girdi. Konyaspor Yönetimi yıllık maaş maliyetini azaltmak istiyor.