Kocaman'ın istediği golcü! Görüşmeler başladı

Sezonu 3. sırada bitirip direkt olarak Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Atiker Konyaspor, transferdeki sessizliğini bozmak üzere...

Kocaman'ın istediği golcü! Görüşmeler başladı
Kocaman'ın istediği golcü! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 13.07.2016 09:46 GÜNCELLEME 13.07.2016 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor'da yönetim de hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Hücum hattında çok yönlü bir oyuncu isteyen Kocaman'ın, bonservisi elinde olan Emre Güral'ı listenin ilk sırasına yazdığı belirlendi.

Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden ve şu an Bundesliga'dan aldığı teklifleri değerlendirmek üzere Almanya'da olan Emre için görüşmelerin menajerler aracılığıyla başladığı belirtildi.

Avrupa için geliyor

Sezon bittikten sonra kariyerine 3 büyüklerde devam etmek istediğini dile getiren başarılı oyuncunun, Konyaspor'dan gelen teklife de Avrupa seçeneği nedeniyle sıcak baktığı belirtiliyor.

Geçen sezon 9 gol, 3 asistlik başarılı bir performans sergileyen Emre'nin transferi birkaç güne kadar netleşecek. Forvet, forvet arkası ve her iki kanatta da oynayabilen Emre, Kocaman'ın istediği 'çok yönlü hücum oyuncusu' tanımına da tam olarak uyuyor.

YORUMLAR 1
  • Alâaddin 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmesin istemiyoruz...
    Cevapla