Konyaspor'dan defansa sürpriz transfer!

Atiker Konyaspor, pilot takımları olan Anadolu Selçukspor'da forma giyen defans oyuncusu Can Demir Aktav ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor'dan defansa sürpriz transfer!
Konyaspor'dan defansa sürpriz transfer!
GİRİŞ 15.06.2016 13:27 GÜNCELLEME 15.06.2016 13:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Genel Menajer Önder Sami Güven de hazır bulundu.

2012'den bu yana profesyonel olarak eski adıyla Konya Şekerspor, şimdiki adıyla Anadolu Selçukspor'da forma giyen 21 yaşındaki Can Demir Aktav ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Genel Menajer Önder Sami Güven, "Can Demir inşallah Anadolu Selçukspor'da gösterdiği performansın üzerine koyarak daha iyisini Atiker Konyaspor'da sergileyecek ve başarılı olacaktır. Bu sözleşme hem kulübümüze hem de sporcumuza hayırlı olsun" diye konuştu.

'Herkesin çocukken oynamak için hayalini kurduğu Konyaspor'a imza attığım için mutluyum' diyerek açıklamasına başlayan 21 yaşındaki yeni transfer Can Demir Aktav ise, "Böyle büyük bir camiaya imza attığım için çok mutluyum. Anadolu Selçukspor’da oynayan gençlerin hayali Konyaspor’a imza atmaktır. Benim bu hayalim gerçek oldu. Umarım bu sene Anadolu Selçukspor’da geçirdiğimi gibi iyi bir sezon geçiririm ve bana inanan insanları mahcup etmem. Benim için en önemlisi bu zaten. İnşallah iyi bir sezon olur. Bizim şansımıza bu sene takımımız bir de Avrupa’ya katılmaya hak kazandı. Orada süre almak bizim için çok büyük başarı olur. Onun için çalışacağız zaten. Bizim önceliğimiz formayı almak olacak. Dolayısıyla çok çalışmamız lazım. Biz bunun bilincindeyiz ve ne yapabileceğimizi biliyoruz. Ona göre çalışacağız, çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Can Demir Aktav kendisini 3 yıllığına Atiker Konyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

YORUMLAR 3
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    turko ya ne oldu
    Cevapla
  • AyYıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Torkunun anlaşması sona erdi.Torku tekrar sponsor olmak istemedi yeni sponsor Atiker..
    Cevapla
  • sansasyonelist 7 yıl önce Şikayet Et
    torku diyecektin herhalde...konyamizda sponsor cok bize...torku da bizim atiker de yuz akimizdir.size ne istedigimiz sponsor olur bize...
    Cevapla