Konyaspor kasayı doldurdu! 42 milyon TL...

Mütevazı kadrosuyla sezona damga vuran Konyaspor, 17 galibiyet 8 beraberlikle tam 27 milyon 300 bin TL performans primi aldı.

Konyaspor kasayı doldurdu! 42 milyon TL...
Konyaspor kasayı doldurdu! 42 milyon TL...
GİRİŞ 29.04.2016 11:31 GÜNCELLEME 29.04.2016 11:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aykut Kocaman mütevazı bir kadroyla sezona başlarken herkes tarafından Konya adına ligin pek rahat geçmeyeceği görüşü hakimdi. İlk haftalarda kendi tribünlerinden dahi istenmeyen sesler yükseldi. Buna karşılık Yeşil-Beyazlılar, tarihinin en başarılı günlerini yakalarken sezonun da tartışması en flaş ekibi oldu. Her maçını ortalama 20 bin taraftara oynayan Konyaspor, yalnızca tribünleriyle ve aldığı sonuçlarla değil, elde ettiği gelirle de herkesi kıskandırdı. 

Direkt katılırsa...

17 galibiyet ve 8 beraberlikle toplamda 27 milyon 300 bin TL’lik performans gelirinin sahibi olan Kocaman’ın takımı, Avrupa’ya gitmeyi garantiledi. Konya direkt katılım hakkını da elde etmesi halinde kasasına 4 milyon TL daha koyacak. Asıl ödül ise sezon sonu ligi bitirdiği sıralamadan gelecek. 3. sırada tamamlamayı başarırsa 10 milyon TL’lik 

ödül verilecek. Türkiye Kupası’nda da grup aşamasında 585 bin TL, son 16 turu ve yarı finalde aldığı sonuçlar sebebiyle de 1 milyon 260 bin TL gelire ulaşıldı. Konyaspor böylece kupadan da toplam 1 milyon 845 bin TL kazanmış oldu. Toplama bakıldığında tam olarak 42 milyon TL’yi bulan bir gelir elde eden Konyaspor bu alanda da sezonun en başarılı takımlarından biri oldu. 

YORUMLAR 4
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    konya aldıkca futbol fedarasyonun gözune battı her maçta ceza verıyolar verdıklerı parayı gerı alıyolar sizde böyle reklam yaptıkca inş koyayada bişeyler kalır
    Cevapla
  • ender 7 yıl önce Şikayet Et
    konya çok güzel işler yapıyor. ham taraftarı hem takımı hem mütevazi hem de başarılı. az para ile de bu işlerin olabileceğini herkese gösterdiler. darısı trabzonun başına. trabzon da ne zaman çok para harcamaya başladı, ligin tepesinden uzaklaştı.
    Cevapla
  • konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde taraftar destegi tamdir
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla