Sabah 5'te kuyruğa girdiler!

Konyaspor taraftarı, takımlarının F.Bahçe ile oynayacağı Türkiye Kupası yarı final maçının biletini alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabah 5'te kuyruğa girdiler!
Sabah 5'te kuyruğa girdiler!
GİRİŞ 17.04.2016 16:31 GÜNCELLEME 17.04.2016 16:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de ikinci sezon iyi bir çıkış yakalayarak 3. sıraya yükselen ve aynı başarıyı Ziraat Türkiye Kupası’nda gösteren Torku Konyaspor, çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediyesi Arena’da saat 21.15’de Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin ilk maçını oynayacak. 

05.00’TE MAÇ KUYRUĞU

Torku Konyaspor’un taraftarları, maç için bu sabah saat 05.00’de Konya Arena’nın önündeki bilet satış noktasına gitmeye başladılar. Müsabakanın biletini alabilmek için kuyruğa giren taraftarların maça yoğun ilgi gösterdikleri dikkati çekti.

PASSOLİG SİSTEMİ ARIZALANDI

Bu arada Passolig'in sisteminden kaynaklı problem yüzünden saat 10.00’da başlaması gereken biletlerin satışına geçilemedi. Bu yüzden çift sıra halinde bekleyen taraftarların oluşturduğu bilet kuyruğu, iyice uzadı.

Taraftarların saatlerce beklemek zorunda kaldığı gişeler, saat 13.00 sıralarında açılarak bilet satışına başladı. Geç açılmasına rağmen sistemin zaman zaman aksaması nedeniyle bilet satışının yapılamadığı gözlendi.

BAYDAR: "PASSOLİG SÜREKLİ ARIZALANIYOR"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, biletlerin satışa sunulması konusunun passoligden kaynaklandığını, sorunun çözülmesi içinde passolig yetkilileriyle temas halinde olduklarını belirtti. 

Ahmet Baydar, daha önceki maçlarda da zaman zaman yine aynı sorunlarla karşılaştıklarını ancak hiç bir çözüme ulaşamadıklarını söyledi. Bu sorunun kökten çözümlenmesi gerektiğini belirten Baydar, ”Sürekli hem bizim taraftarımız hem de diğer takımlara gönül veren taraftarlar aynı sorunlarla karşılaşıyor. Taraftarlarımız artık mağdur edilmesin.” dedi.

YORUMLAR 23
  • burak 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş passolig'i çıkarttın tamam. ama o zaman bilet kuyruğu ne adam girecek web sitesine istediği maçın biletini oradan online satın alacak. bitti gitti. bi dünya e-ticaret sitesi var sistemi tıkır tıkır işliyor. bu kadar kolay aslında...
    Cevapla
  • doğrucu davud 8 yıl önce Şikayet Et
    sabah namazına kaç tanesi gitmiş
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    çoğu kılmıştır merak etme konya burası
    Cevapla
  • Hak aşığı 8 yıl önce Şikayet Et
    Eminim hiç biri, et kafalılar.
    Cevapla
  • Vistak 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu memleketin bereketidir. Fener gelince bütün Lokantalar tıklım tıklım. Bilet fiyatları en üst seviyede ..Son Fener maçında Konya tarihinin en büyük parasını kazandı.Bjk -Galata maçlarından 3-4 misli hasılat elde etti. Cumartesi çoğu kafede Bjk maçlartını göstermiyorlardı bile..Gidin kahvelere en çok konuşulan her daim FENERDİR.
    Cevapla
  • psk 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçında ve diğer karşılaşmalarda da aynı kalabalık vardı bunun Fenerbahçe ile bağlantısı yok. ayrıca Fenerbahçe taraftarlarının Torku Arenaya verdiği zararlarda (tuvalet, musluk ve koltukların kırılması) göz ardı edilemez. bereket demek güldürüyor insanı:)
    Cevapla
  • Kozanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbola haddinden fazla ilgi duyuyoruz. Bilime de bu kadar rağbet gösterilmeli. Bilim insanlarının makalelerinin okumak için de bu kuyruğu gördüğümüz zaman tamam olmuşuz demektir. 2023' e bu kuyruklarla girmek...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sabah namazını kılıp öyle girseydiniz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle