Kocaman'dan F.Bahçe açıklaması! Bir süredir...

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Aykut Kocaman, içini döktü.

Kocaman'dan F.Bahçe açıklaması! Bir süredir...
Kocaman'dan F.Bahçe açıklaması! Bir süredir...
GİRİŞ 01.11.2015 09:12 GÜNCELLEME 01.11.2015 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vitor Pereira’nın hedef tahtasında oturduğu şu günlerde adı Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Konyaspor’un hocası Aykut Kocaman, özel açıklamalar yaptı.

“Basın toplantısında sorulan soruya verdiğim yanıtın temel nedeni şu. Her şeyden önce Fenerbahçe’nin başında bir teknik adam var. Vitor Pereira ekibiyle birlikte takımının başarısı için çalışıyor. Aynı şekilde Fenerbahçe’de uzun zamandır devam eden bir gelenek var. Sezonu aynı hocayla bitirme geleneği var. Fenerbahçe bu işi bir süredir böyle yapıyor, çok da iyi yapıyor. O yüzden bu konunun sürekli gündemde tutulmasını doğru bulmuyorum.

‘KONYA’YA ODAKLIYIM’

Kaldı ki ben de şu anda Konyaspor’un başındayım, başarısı için çalışıyoruz. Geçen sezondan bu yana üstüne koya koya takımı belli bir yere getirdik. Burada bir futbol aklı, bir futbol mentalitesi oturtmaya çalışıyoruz. Şehrin futbola olan ilgisi, takıma olan sıcaklığı da buna müsait. Geçtiğimiz yılın sonunda yükselişe geçtik, iyi işler yaptık. Kendi rakibimiz olan takımlara üstünlük sağladık. Şampiyonluk adayı takımlardan önemli puanlar aldık, yarışın seyrini etkiledik. 

Bu sezon da yeni takım, giden gelen oyuncular derken belli bir çizgiye geldik. Seri galibiyetler aldık. Orta üst sıralarda dolaşıyoruz, hep daha iyisi için uğraşıyoruz. Dolayısıyla şu anda, bu sezon tüm konsantrasyonumuz buraya, yani başında olduğumuz kulüp Konyaspor’a yönelik. Bu söylentilerin, sürekli gündemde tutulan haberlerin konsantrasyonumuzu bozmasını istemiyorum.”

YORUMLAR 2
  • alii 8 yıl önce Şikayet Et
    aykut hoca gelsin
    Cevapla
  • FB'li 8 yıl önce Şikayet Et
    Aykut, FB tarihinde gelmiş geçmiş en kötü teknik yönetimlik yapmış, hatta ezeli rakibimiz GS ın bile istediği gibi biri olmuştur. FB den ayrılmasına en fazla GS cephesi üzülmüştür. Bir daha mı o sıkıntılı dönemleri yaşayalım yani. Aykut kendince bir kulüp bulmuş ve bırakın işine baksın. FB ona göre değil.
    Cevapla