Torku Konyaspor, Traore'yi kiraladı!

Torku Konyaspor, geçen sezon Kardemir Karabükspor'da forma giyen Abdou Razack Traore'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Torku Konyaspor, Traore'yi kiraladı!
Torku Konyaspor, Traore'yi kiraladı!
GİRİŞ 24.07.2015 13:58 GÜNCELLEME 24.07.2015 13:58

Kulüp binasında düzenlenen törende, satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralanan Fildişi Sahilli futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Torku Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, çok önemli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını vurgulayarak, "Traore'yi Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor'dan tanıyoruz. Takım olarak karşılaştığımızda çekindiğimiz futbolculardan birisi Traore'ydi. Santrfor olmamasına rağmen ciddi bir gol oranına sahip. Bizim takımın en önemli parçalarından biri olacağına inanıyorum. Duruşuyla, dürüstlüğüyle, samimiyetiyle beğendiğimiz bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Yeni takımının formasını giyerek poz veren Traore ise Torku Konyaspor ailesi içinde yer aldığı için kendisini iyi hissettiğini ifade etti.

Bu arada Avusturya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran ikinci başkan Yılmaz, sahip oldukları oturmuş kadronun, farkını maçlarda göstereceğini düşündüklerini ifade etti. Yılmaz, ligi geçen sezon bitirdikleri 8. sıradan daha iyi bir noktada veya puanda bitirmek istediklerini de belirtti.