Kocaman, F.Bahçe'yi 5. kez yenmek istiyor!

Farklı takımların başında Fenerbahçe'yi dört kez yenen Aykut Kocaman, beşinci galibiyetini Torku Konyaspor ile almak istiyor.

Kocaman, F.Bahçe'yi 5. kez yenmek istiyor!
Kocaman, F.Bahçe'yi 5. kez yenmek istiyor!
GİRİŞ 26.02.2015 12:16 GÜNCELLEME 26.02.2015 12:16

Başarılı futbolculuk yıllarının ardından teknik direktörlük kariyerine 2000-2001 sezonunda İstanbulspor ile başlayan Aykut Kocaman, İstanbul ekibinin başında 4 yıl görev yaptı. Daha sonra Malatyaspor'un teklifine "evet" diyen Kocaman, Malatyaspor'un başında bir sezon kaldı.

2005-2006 sezonunda zor günler geçiren Torku Konyaspor'dan teklif alan Kocaman, yeşil-beyazlıların başında göreve başladı. Kocaman, Konya ekibinin o dönem yüksek performans göstermesinde büyük pay sahibi oldu. O sezon Kocamanlı Torku Konyaspor, kulüp tarihinde en başarılı sezonunu geçirmiş oldu. Torku Konyaspor'da da bir sezon duran Kocaman, daha sonra kendisi açısından "milat" sayılabilecek Ankaraspor'a imza attı.

Ankaraspor'da 2006-2009 yıllarında görev yapan Kocaman, 2009-2010 yılında Christoph Daum'un teknik direktörlük yaptığı Fenerbahçe'de sportif direktör olarak çalışmaya başladı. Daum'un takımdan gönderilmesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlük macerası başlayan Kocaman, Fenerbahçe'nin başında büyük başarılara imza attı. Daha sonra futbolda "3 Temmuz süreci"nin ardından "yorulduğunu" açıklayan ve Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinden istifa eden Kocaman, yaklaşık 1,5 yıl futboldan uzak yaşadı. Daha sonra Aykut Kocaman, Torku Konyaspor'da Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturdu.

KAYNAK: AA