Aykut Kocaman'dan hakem isyanı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Maçlarımızda hakem hataları var. Müsabakalarda hatalar yüzünden puanlar kaybettik" dedi.

Aykut Kocaman'dan hakem isyanı
Aykut Kocaman'dan hakem isyanı
GİRİŞ 23.02.2015 11:31 GÜNCELLEME 23.02.2015 11:31

Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de birçok maçta hakem hatalarına maruz kaldıklarını söyledi.

Daha önce ligde oynadıkları Balıkesirspor ve kupadaki Gençlerbirliği maçında hakemlerin hatalı kararlar verdiğini dile getiren Kocaman, en son oynadıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında hakem Fırat Aydınus'un lehlerine bir kırmızı kart ve bir de penaltılarını vermediğini savundu.

Kocaman, maçların sonunda skor ne olursa olsun hakem hatalarını her fırsatta söylemeye çalıştığını vurgulayarak, "Maçlarımızda hakem hataları var ve bu son derece açık görünüyor. Müsabakalarda hatalar yüzünden puanlar kaybettik. Son haftalarda aleyhimize kararların biraz daha fazla olduğu gerçek. Ancak hakemlerden yana art niyet sezdiğim söylenemez. Hakemlerin anlık karar verme yetisi sonucunda doğal olarak hatalar olabiliyor" diye konuştu.

"Bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında son zamanlardaki en kötü oyunlarından birini oynadıklarına dikkati çeken Kocaman, maça tutunacak hiçbir hamleleri olmadığını ifade etti.

Kocaman, ligde iki haftadır yenildiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz. Eskişehirspor ve Balıkesirspor karşısında bunu başaracak adımlar atmıştık. Sonuçlardan ziyade oyun kalitemiz artmıştı. Ancak hem Medicana Sivasspor hem de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında aldığımız sonuçlar bizi derinden yaraladı. Galibiyet serisini devam ettiremedik. Şimdi tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Öncelikli olarak ateş çemberinden çıkmayı hedefliyoruz. Sonra orta grupta yer alabilir miyiz, onun hesaplarını yapmak istiyoruz."