Kocaman'dan hakeme: Niyet belli...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 4-1 kaybeden Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman'dan hakeme: Niyet belli...
Kocaman'dan hakeme: Niyet belli...
GİRİŞ 12.02.2015 22:15 GÜNCELLEME 12.02.2015 22:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray'a 4-1 yenildikleri maçın, ligde 5-0 kaybettikleri müsabakanın bir benzeri olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Galatasaray'la yaptığımız maçların bir klasiği oldu" dedi.

Kendi maçlarında Galatasaraylı oyuncuların çektiği şutların gol olma yüzdesinin yüksekliğine dikkati çeken Kocaman, "Ligde yaptığımız maçta da benzer sahneler oldu. Maçın ilk iki golü ceza sahası dışından çekilen şutlarda, pozisyon olmayan anlarda geldi. Bu bizim adımıza maçın dengesini bozdu. Galatasaray'la oynadığımız maçlardaki şut ve gol yüzdesi enteresan" ifadelerini kullandı.

Müsabakanın hakemi İlker Meral'in yönetimine de eleştiride bulunan Kocaman, "Maçta bariz hata yoktu. Ancak daha ilk dakikalarda topa yapılan bir hareketten sarı kart çıkarttı. Böyle, niyetinin iyi olmadığını belli etti" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın belli bir oyun tarzı olduğunu ve kendi oyuncularının da buna ayak uydurmaya çalıştığını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Galatasaray hızlı oynamaya çalışan bir takım. Bizim bu tempoya bu şekilde karşılık vermememiz gerekiyordu. Arkadaşlarımız sağ olsunlar, çok ikaz etmemize rağmen, topun çekiciliği mi demeli ya da geriye düşmenin verdiği durumdan mı kaynaklı, gereksiz şeylere kalkıştılar. Bir anda ilk yarıda oyundan düştük. İkinci yarı ise mucizenin gerektiği, durağan geçen bir periyot oldu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Alışmamışsın tabii. Fenerdeyken niyetler başkaydı.
    Cevapla
  • burak 9 yıl önce Şikayet Et
    ne o fenerin başında olmadığın için hakemleri irdelettiremiyor musun
    Cevapla