Aykut Kocaman'dan şok karar!

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, zorlu Beşiktaş maçı öncesi 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Aykut Kocaman'dan şok karar!
Aykut Kocaman'dan şok karar!
GİRİŞ 28.12.2014 00:04 GÜNCELLEME 28.12.2014 00:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçında Belaruslu yıldız oyuncu Aliaksandr Hleb, Rangelov, Vukovic, Tolga ve Özgür'ü kadro dışı bıraktı.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, kararı teknik heyetin verdiğini belirterek, "Teknik direktörümüz ve teknik heyetimizin tercihidir. Hleb ve Rangelov sürekli oynayan oyuncumuzdı. Diğer oyuncularımız da yedekti. Biz bu tercihi teknik heyete bıraktık. Kadro dışı kalan oyuncularımızı son haftalardaki performansına ya da takdik icabı düşünmüş olabilirler" dedi. 

YORUMLAR 4
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    haydi konya doldur stadı
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Sağol Bay kapris.Hlep BEŞİKTAŞ için tutulması zor bir oyuncu idi.
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hlep, Aykut hoca geldikten sonra dökülüyor. Konyaspor da Alex vakası yaşıyor. Aykut Hoca efendi düzgün insan lakin hocalığı beceremiyor. Hocalık sadece futbol bilmek değil, insan idare etmektir. Çok başarılı futbolculardan iyi hoca çıkmayabiliyor. Hagi gibi.
    Cevapla
  • konyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bilip bilmeden konuşmayın beee...hlep kaç maçtır dökülüyor bir tane olumlu pası yok kaptırdığı toplar hep gol oldu skorlar 5 ...aykut hocayı tebrik ediyorum hlep ve rangelov zarar..oynamayanı kenara almasınıda bilecek hoca...formayı terletene verecen kapris yapana,yatana değil...
    Cevapla