Kocaman açıkladı! "Asla pişman değilim"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kulübün resmi dergisine konuştu.

Kocaman açıkladı! "Asla pişman değilim"
Kocaman açıkladı! "Asla pişman değilim"
GİRİŞ 09.12.2014 17:15 GÜNCELLEME 09.12.2014 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile sonuçlanan 1996 yılındaki açıklamalardan dolayı pişmanlık duymadığını söyledi.

İşte Aykut Kocaman'ın cevap verdiği o kritik soru;

1996 yılında 2-1 kazandığınız Trabzonspor maçının ardından yaptığınız açıklamadan dolayı Dünya Fair-Play Teşkilatı tarafından Davranış dalında ödüllendirildiniz. O dönemki açıklamanız mutlaka ki içinizden geldiği şekliyle doğallık ve samimiyetinizden kaynaklanıyordu. Şimdi geriye dönüp baktığınızda aynı açıklamayı yine yapar mısınız ? Yoksa bir pişmanlığınız var mı?

Hayır asla bir pişmanlığım yok. İnsanlık adına da meslek adına da çok evrensel bir durumdu. Bir sonuca gitme adına çalışırsın, çabalarsın. Başarılı olursun ya da olamazsın. Ben düşünce olarak hala o gün olduğu gibi aynı yerdeyim. Hatta düşüncelerim daha da pekişti diyebilirim. Futbolculuk dönemimizde tamamen kazanmaya odaklı olduğumuz için zaman zaman düşüncelerimizden sapabiliyoruz. Olgunlaşma ve insanları tanıma dönemindeydik. Fakat önemli olan ‘Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmamak’ düşüncesiydi. Bugün olsa yine aynı şeyleri söylerdim. Antrenörlük yaparken de oyuncularla kurduğum ilişkilerde de hep anlatmaya çalıştığım şey; “Gücünüze inanın, gücünüzle beraber istediklerinizi yapabilirsiniz”

YORUMLAR 2
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    alex futbolu bıraktı aykut hoca gözün aydın=)
    Cevapla
  • İbni Fülan 9 yıl önce Şikayet Et
    Konya 'yı Avrupa'ya götür hocamm!
    Cevapla