Kocaman: Bu maçı mutlaka kazanmalıydık

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Mersin İdmanyurdu maçında, "Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna itti" dedi.

GİRİŞ 06.12.2014 18:36 GÜNCELLEME 06.12.2014 23:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iç sahada oynayacakları son 3 maçın ikisinin Galatasaray ve Beşiktaş olduğunu anımsattı.

Mersin İdmanyurdu maçının stratejik anlamda büyük önem taşıdığını belirten Kocaman, Mersin İdmanyurdu maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu söyledi.

Maça bu duygu ve düşüncelerle başladıklarını belirten Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk 15 dakikalık periyottan sonra Mersin İdmanyurdu biraz daha oyununu bize kabul ettirdi. Oyun hızlı ataklara doğru dönünce, ilk yarı sahada tam Mersin İdmanyurdu'nun istediği şeyler oldu. Genel anlamda gidişat Mersin İdmanyurdu'nun istediği gibi gitti. İkinci yarı bunu toparlanacağımızı kendi oyunumuzu rakibe kabul ettireceğimizi söyledik."

Kocaman, ikinci yarının ilk 15 dakikasından sonra nispeten oyunu biraz daha dengelemeye çalıştıklarını dile getirerek, "Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna itti. Golden sonra hem oyuncu eksikliği aynı zamanda ikinci golü de bulmamız o andan itibaren bütün ibreleri lehimize çevirdi" dedi.

YORUMLAR 2
  • inşallah konya küme düşer 9 yıl önce Şikayet Et
    konya kümeye
    Cevapla
  • rüya görüyor 9 yıl önce Şikayet Et
    rüya görüyorsun herhalde biri seni uyandırsın AYKUT KOCAMAN BİZİM KOCAMAN TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ
    Cevapla