Konyaspor'dan Galatasaray çağrısı

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Beşiktaş’ın Galatasaray ile yapacağı derbi maçın da Konya’da oynanmasını arzu ettiklerini söyledi.

 Konyaspor'dan Galatasaray çağrısı
Konyaspor'dan Galatasaray çağrısı
GİRİŞ 05.12.2014 14:37 GÜNCELLEME 05.12.2014 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"BİZ KONYA’DA OYNANMASINI ARZU EDİYORUZ"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Şan, "Beşiktaş, Trabzonspor maçından memnun kalırsa Beşiktaş-Galatasaray maçının da Konya’da oynanmasını arzu ediyoruz. Beşiktaş yönetimiyle bu konuyu görüştük; ancak henüz verilmiş bir karar yok. Ben bu görüşmeden Beşiktaş yönetiminin bu derbiyi İstanbul’da Olimpiyat Stadı’nda oynamak istediklerini anladım. Tabii ki orada çok sayıda taraftar beklentileri olabilir. Normaldir. Ama Trabzonspor’la yapılacak maçtan sonra net kararlarını verecekler. Şu anda bir karar verilmedi. Fakat eğilimlerinin Galatasaray derbisini İstanbul’da oynamaktan yana olduğu izlenimini edindim. Belki Galatasaray’dan da olur almak sıkıntılı olabilir. Bunu da düşünerek Olimpiyat’ı tercih edebilirler. Ama ben Fikret Başkan’a ve diğer Beşiktaşlı yöneticilere de söyledim. Beşiktaş-Galatasaray derbisini Konya’da oynatmak istiyoruz. Gönül ister ki her iki takım taraftarının da maça gelmesini arzu ederiz” dedi. 

YORUMLAR 1
  • Muhittin 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi; Konya'nın passolig satışına cidden iyi etki etti Beşiktaş maçı :) Bir de GS derbisi Konya'da olursa süper olur. Konya stadının ortalaması artar.
    Cevapla