Kocaman: Usta işi bir gol yedik!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-2 Trabzonspor'un galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma sonrası Lig Tv'ye konuştu.

Kocaman: Usta işi bir gol yedik!
Kocaman: Usta işi bir gol yedik!
GİRİŞ 09.11.2014 18:50 GÜNCELLEME 09.11.2014 18:50

 Süper Lig seviyesinde olmadıklarını belirten Kocaman, ''Bize yön gösterecek maçlardan bire tanesiydi. Antrenörün ayrılması olumlu veya olumsuz bilinmezleri yanında taşımıştı. Antrenör değişikliği beklediğimizin dışındaydı. Kaleye doğru gitmeye çalışan bir takım yerine kontrollü oynamayı isteyen bir takım vardı. Maça iyi başladık, öne geçtikten sonra iyi gidiyordu. Ancak kaleye gelen ilk toplun penaltıyla sonuçlanması Trabzonspor'u biraz daha maçın içine soktu. Sahada Süper Lig sertliğini, oyun sertliğini, sprintlerle yardımlaşmayı gösteremedik.'' ifadelerini kullandı.

Usta işi bir gol yediklerini belirten Kocaman, ''İlk yarı Trabzonspor adına olumlu geçti. İkinci yarı hemen maçın başında gelen bir gol bizi maça bağladı. Her an üçüncü golü bulabileceğimizi düşünürken biri sağ bek biri santrafor iki usta oyuncu usta işi bir gol attılar. Ve buna karşılık veremedik.'' dedi.