Fenerbahçe'den Konyaspor'a gidiyor!

Konyaspor'da ibre tamamen Fenerbahçe'nin file bekçisi Ertuğrul Taşkıran'a döndü.

Fenerbahçe'den Konyaspor'a gidiyor!
Fenerbahçe'den Konyaspor'a gidiyor!
GİRİŞ 25.08.2014 13:17 GÜNCELLEME 25.08.2014 13:17

Torku Konyaspor'un yeni sezon hedeflerini anlatan Başkan Ahmet Şan, Isparta Davraz ve Hollanda kamplarında takımın iyi hazırlandığını söyledi.

Ahmet Şan, takımın sakatlık yaşamadan hazırlık kamplarını tamamladığını belirterek, "48. Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'nda kupayı Torku Konyasporumuz kazandı. Sezonun ilk kupasını almış olduk. Hazırlık maçlarından memnun kaldım. Taraftarlarımız da takımı biraz daha yakından görme imkanı buldu. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor'un başarısını göreceğiz" diye konuştu.

Nokta transferler yapmaya çalıştık

Şan, TFF tarafından gelecek sezon için yabancı oyuncu kuralının 5 3 olarak belirlendiğini anımsattı.

Bu nedenle takıma nokta transferler yaptıklarını aktaran Şan, şöyle devam etti:

"Önemli olan; geçen seneki iskeleti korumaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Hleb ve Djalma gibi üst düzey oyuncularımızı takımda tuttuk. Ayrıca Marica ve Torje gibi çok önemli isimleri kazandırdık. Bu oyuncular haricinde deneyimli oyuncular da kadromuza eklendi. Sadece kaleci transferimiz kaldı. Daha önce Sinan Bolat ve Hakan Arıkan gibi isimlerle görüştük. Ancak onlar yüksek paralarla başka takımlara gitti. Yerli kaleci hususunda ibre tamamen Fenerbahçe'nin file bekçisi Ertuğrul Taşkıran'a döndü. Ertuğrul da Konyaspor'da oynamak istediğini bize söyledi. Bu konuda Aziz Yıldırım'dan cevap bekliyoruz. Ancak yerli kaleci olmazsa görüştüğümüz yabancı kaleciler de var."

KAYNAK: AA