Mesut Bakkal'dan transfer açıklaması!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, oyuncuların uyumunun takımda birlikteliği en üst seviyeye çıkardığını söyledi.

Mesut Bakkal'dan transfer açıklaması!
Mesut Bakkal'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 25.07.2014 11:46 GÜNCELLEME 25.07.2014 11:46

Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Arhneim kentinde sürdürüyor. Kampı değerlendiren teknik direktör Mesut Bakkal, güzel bir ortamda, verimli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini, oynadıkları hazırlık maçlarının takımı görme açısından güzel geçtiğini ifade etti.

Bakkal sabah akşam antrenman yaptıklarını ve hazırlık maçları oynadıklarını belirterek, “İyi gidiyoruz, oyuncuların birbirine uyumu takım birlikteliği çok iyi. Dışarıdaki olumlu havanın saha içine yansıyacağını düşünüyorum. İyi bir takım olmaya başladık. İnşallah sakatlık ve bir aksilik yaşamadan yeni sezona hazırlanmaya devam ediyoruz. Mutluyuz, huzurluyuz, keyifliyiz. Sizlerin aracılığı ile Konya’ya selamlarımı sunuyorum. Güzel bir takım oluşturmaya çalışıyoruz, inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Başarılı olabilmek için oyuncularım da ben de burada çok iyi şekilde çalışmalarımızı devam ettirip Türkiye’ye döneceğiz” dedi.

Mesut Bakkal kaleci transferiyle eksiğin tamamlanmış olacağını ve kulüp yönetiminin bu konuda gerekli fedakarlığı yaptığını kaydetti.

ANTRENMANDA KORKUTAN SAKATLIK

Hollanda kampında tam kadro çalışan futbolcular otelden antrenman sahasına ulaşımı bisikletle sağlıyor. Günde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar bisiklet üzerinde sohbet ederek antrenmana gidiyor. Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanı başkan yardımcısı Güven Öten, basın sözcüsü Ahmet Baydar, kulüp müdürü Önder Sami Güven’in yanı sıra Hollanda’da yaşayan gurbetçilerde izledi. Hazırlık maçında hafif sakatlık geçiren yıldız oyuncu Aliaksandr Hleb takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda Rumen forvet Marica’nın ikili mücadele sırasında ayağıyla kasığına bastığı Mehmet Güven de sakatlık geçirdi. Mesut Bakkal ve sağlık ekibinin müdahale ettiği futbolcu çalışmayı yarıda bıraktı.