'En hayırlı selfie'

Torku Konyaspor’da izine çıkan futbolculardan Selim Ay ve Erdinç Yavuz, Umre ziyaretine gitti.

'En hayırlı selfie'
'En hayırlı selfie'
GİRİŞ 31.05.2014 13:55 GÜNCELLEME 31.05.2014 14:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’i 11. sırada 42 puanla tamamlayan Torku Konyaspor’da izine çıkan futbolculardan Selim Ay ve Erdinç Yavuz, Umre ziyaretine gitti.

Takım kaptanlarından Erdinç Yavuz ile Kabe’de selfie pozu veren Selim Ay, çekilen fotoğrafın birine, ‘Allah herkese nasip etsin’ diğer fotoğrafa da, ‘Her zaman yan yana Allah ayırmasın’ yazdı.

Başarılı savunma oyuncusu Selim Ay’ın Twitter hesabından fotoğrafları paylaşmasının ardından bir yerel gazetecinin, ‘Maksat beraberlik göstermekse Kabe'de selfie yapmasanız da olurdu. Hoş olmamış’ yazısı üzerine Selim Ay, “Üzülme en hayırlı selfie bu. İçki masası ya da eğlence yerlerinde mi yapılıyor sadece selfie ya da boş arkadaş
muhabbetlerinde mi” şeklinde karşılık verdi.

YORUMLAR 10
  • Harun Gulen 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAMSINIZ .... Aferin size , o kadar unlu ol, ve televolelerde sacma goruntuler yerine boyle bir goruntu ver. Gezizekalilarinkilerine bak birde bu kardeslerinkine bak. Guzel bir ders verdiler. Elestirmeyin, iyi tarafindan bakin, bu cocuklari alinlarindan opun iste.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    2014 de yapilmis. Mukafati ALLAH tan en hayirli en inandirici en samimi Reklam ..
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    gazeteciye kapak olmuş ayrıca teknoloji kötü değil. futbolcu alemde selfie çekilse kimse sesini çıkarmazdı. helal olsun adamlara en azından umre reklamı yapmışlar. belki de kaç futbolcunun aklına umreyi soktular. teknoloji yani ilim mü'minin yitik malıdır. gavur buldu diye almayalım mı? madem gavur işleri kabede olmaz, o zaman gavur icadı uçaklarla ve arabalarla da hacca ya da umreye gitmeyelim. tabana kuvvet yürüyelim olur mu? bir şeye karşı çıkarken iyi düşünmek lazım.
    Cevapla
  • Zenci Turk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kelle pozları. Perygamberimiz (s.a.v) kafirleri taklit etmemeyi bize öğretmiştir. Kabe selfisi ne demek ? Normal çekilin, yayınlayın. Ama kafirlere doğru yolu göstermek için gelmiş peygamberin ayak bastığı yerde, kafir teknolojisi ile kafir davranışı birleştirip foto çekilmekte nedir ? Hatta orada foto çekilmek nedir ? Kabeyi mi kendinizi mi gösteriyorsunuz ?
    Cevapla
  • mert metin 9 yıl önce Şikayet Et
    REKLAMSA REKLAM. Yıllardır filimlerde, televizyonlarda hep içki masalarını göstererek milletin beynini yıkadılar, bırakın bu arkadaşlarda kendi istediklerini yapsınlar .Reklam diyorsanız hayırlı bir reklam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle