Mesut Bakkal'dan Beşiktaş'a gözdağı!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Beşiktaş maçını kazanıp, çok daha rahatlamak istiyoruz. Takım olarak bunu hakettiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Mesut Bakkal'dan Beşiktaş'a gözdağı!
Mesut Bakkal'dan Beşiktaş'a gözdağı!
GİRİŞ 07.04.2014 18:03 GÜNCELLEME 07.04.2014 18:03

Bakkal, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde antrenman öncesi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor ve Gaziantepspor mağlubiyetlerinin ardından bazı çevrelerin takıma olan güveninin biraz azaldığını belirtti.

Ancak deplasmandaki Bursaspor galibiyeti ve Galatasaray maçında alınan 1 puanın ardından, takım üzerindeki düşüncelerinde ne kadar haklı olduğunun ortaya çıktığını ifade eden Bakkal, "Her takımı yenebilecek güçteyiz. Antalyaspor maçında alınan 1 puan bence sezonun en önemli puanlarındandı. Önümüzdeki haftalarda çok işimize yarayacaktır diye düşünüyorum. 5 puanlık farkı koruduk. Geldiğimiz noktada en azından iki galibiyet daha almamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Beşiktaş maçını kazanıp, çok daha rahatlamak istiyoruz. Takım olarak bunu hakettiğimizi söyleyebilirim" diye konuştu.

Bakkal, son maçlarda iyi oynamaya başladıklarını, pozisyon ürettiklerini, oyuncularından memnun olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş maçında da dirençli bir futbol ortaya koyacaklarını anlatan Bakkal, taraftar coşkusunu da arkalarına alarak siyah-beyazlı takıma karşı galip geleceklerine inandığını, Konyalılara güzel bir hafta sonu hediye etmek istediklerini vurguladı.