Konyaspor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor teknik direktörlerinden Mesut Bakkal, Konyaspor'un yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konyaspor yeni stadına kavuşuyor!
Konyaspor yeni stadına kavuşuyor!
GİRİŞ 28.02.2014 17:36 GÜNCELLEME 28.02.2014 18:02

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yöneticileri ve futbolcular, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA kriterlerine uygun yapılan 42 bin kişilik yeni stadyumun inşaatını gezdi.

Stadyumda inceleme yapan Erol'a bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Selim Büyükkarakurt, çalışmaların bitmesine yaklaşık 1,5 ay kaldığını söyledi.

Stadyumda araçla girilebilen 4 kapı olduğunu belirten Büyükkarakurt, "Zemin alttan ısıtmalı olacak. Tavanlarda da seyircilerin de ısınabilmesi için radyan sistem var. 54 lobimiz, 14 tane seyirci giriş kapısı mevcut" dedi.



Erol da gazetecilere yaptığı açıklamada, stadyumun Konya'ya yakışan güzel bir eser olduğunu ifade etti.

Konya'ya ve takımına yakışan stadyumun, bu haliyle bile takımı motive edebileceğini dile getiren Erol, "Güzel bir stadyuma kavuşuyoruz. İnşallah ağustos ayında yeni sezonu burada açarız" diye konuştu.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise yeşil-beyazlıların hayali olan stadyumun tamamlanmasına az bir sürenin kaldığını aktardı.

Şan, "İnşallah Torku Konyaspor, yeni sezonda maçlarını bu stadyumda oynayacak. Tam istenilen şartlarda, Konyasporumuza yakışan bir stadyum oldu. Taraftarlarımızın bu tribünleri doldurup, Konyasporumuzun başarılı olduğu günleri görmesi çok uzakta değil" ifadelerini kullandı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni stadyumun Konya'ya hayırlı olmasını diledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Bakkal, şunları kaydetti:

"Konya Büyükşehir Belediyesinin bu stadyum işini üstlendiğini ve yaptığını duydum. Allah razı olsun. Şimdiden heyecanlandım. Çok güzel bir tesis olacak. Umuyorum ki, bu stadyumda çok güzel, keyifli ve önemli maçlar oynarız. Stadyuma yakışan maçlar oynarız. Böyle bir tesis, Türk futboluna hayırlı olsun. İnşallah burada milli maçlar oynanır. Keyifli anlar yaşanır."