Konyaspor'dan "hakem" tepkisi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten: "Biz artık hakemlerin, kişilerin etkisi altında kalmadan gerçekten şahsiyetli maç yönetmelerini istiyoruz" dedi.

Konyaspor'dan "hakem" tepkisi
Konyaspor'dan "hakem" tepkisi
GİRİŞ 25.02.2014 12:21 GÜNCELLEME 25.02.2014 12:21

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Gençlerbirliği maçındaki hakem kararlarıyla ilgili, "Biz artık hakemlerin, kişilerin etkisi altında kalmadan gerçekten şahsiyetli maç yönetmelerini istiyoruz" dedi.

Öten yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçında istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.Önceki haftaki Elazığspor yenilgisinden sonra Gençlerbirliği maçında kazanmayı çok istediklerini dile getiren Öten, "Gençlerbirliği'nin ligdeki durumu belli. Onlar da bizim gibi üst sıralara çıkarak, kendilerini rahatlatmak istiyordu. Attığımız iki golle maçın ilk devresini önde bitirmemize rağmen ikinci yarı bu skoru koruyamadık" diye konuştu.

Öten, skoru koruyamamadaki etkenlerden birinin; ikinci yarının hemen başında gol yemeleri olduğunu vurgulayarak. şunları kaydetti:

"İkinci etken ise haksız bir penaltı sonucu yediğimiz goldür. Penaltı pozisyonundan önce verilmeyen iki penaltımız var. Futbolcularımız faule maruz kalıyor, hakem bunları dahi görmüyor. Bu da oyuncularımızın motivasyonunu bozdu ve sonuç olarak berabere kaldık. Artık rakipten çok, şu anda 'acaba hangi hakem gelecek, hangi hakem hatasıyla ne duruma düşeceğiz' bunları düşünerek maça çıkıyoruz. Biz artık hakemlerin, kişilerin etkisi altında kalmadan gerçekten şahsiyetli maç yönetmelerini istiyoruz. Hatalar, sadece Torku Konyaspor'a olan bir şey değil ama son zamanlarda bizim üzerimize çok oynanmaya başlandı. Bunların devamının gelmemesini temenni ediyoruz. Bu maçı hata diye kabul etmek istiyoruz."

KAYNAK: AA