Hleb'den mağlubiyet yorumu

Torku Konyaspor'un Belaruslu yıldız futbolcusu Alexander Hleb, Elazığspor maçında iyi günlerinde olmadıklarını belirterek, "Tribünleri tamamen dolduran taraftarlarımıza 3 puan hediye edemediğimiz için üzgünüz" dedi.

Hleb'den mağlubiyet yorumu
Hleb'den mağlubiyet yorumu
GİRİŞ 18.02.2014 13:24 GÜNCELLEME 18.02.2014 13:24

Hleb, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Elazığspor karşısında iki farklı devrede iki ayrı takım görüntüsü verdiklerini belirtti.

Geriden gelerek çok yakın oldukları 1 puanı, son dakikalarda yenilen golle kaybettiklerini anımsatan Hleb, şunları kaydetti:

"Yakaladığımız çıkışı sürdürmek için Elazığspor maçına mutlak galibiyet için çıktık. Belki kazanmayı çok istememiz, belki de istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamamız, ilk yarının bizim adımıza çok kötü geçmesine ve soyunma odasına 2-0 yenik girmemize neden oldu. İkinci yarıda oyuna iyi başladık ve skoru 2-2'ye getirdik. Bu gerçekten kolay bir iş değil. Bunun için çok enerji harcadık. İçimizdeki kazanma hırsı skoru koruma yerine daha fazla hücuma çıkmamıza neden oldu. Böyle bir zamanda kalemizde 3. golü gördük. Uzatmalarda beraberliği yakalayabilirdik ama olmadı. İyi günümüzde değildik. Tribünleri tamamen dolduran taraftarlarımıza 3 puan hediye edemediğimiz için üzgünüz."

Hleb, en kısa zamanda yeniden toparlanarak iyi sonuçlar almaya devam edeceklerini vurguladı.