Mehmet Özcan,: Son 8'e kalmak istiyoruz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçında KASKİ'yi mağlup edip son 8'e kalmak istediklerini söyledi.

Mehmet Özcan,: Son 8'e kalmak istiyoruz
Mehmet Özcan,: Son 8'e kalmak istiyoruz
GİRİŞ 12.12.2012 15:25 GÜNCELLEME 12.12.2012 15:25

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi "8'li finaller"de Kayseri KASKİ karşısında galip gelip final oynamak istiyor.

Kayseri KASKİ ile (C) Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarın Adana'da çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.

Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, Avrupa Kupası'nda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

İlk turda iki Türk takımının karşılaşmasına üzüldüklerini belirten Özcan, "İki Türk takımının eşleşmesi yerine başka bir ülkenin takımıyla karşılaşmayı çok isterdik ama gönlümüzün istediği olmadı. 8'li finallerin ilk maçında Kayseri KASKİ ile Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaştı. Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 91-87 kazandı. İki Türk kulübün bu şekilde karşılaşması bizi üzmüştür, ancak yarın kim galip gelirse gelsin, maçın skoru ne olursa olsun kazanan Türk kadın basketbolu olacaktır" diye konuştu.

Özcan, Kayseri KASKİ karşısında ilk maçı 4 sayıyla kaybetmenin hüznünü yaşadıklarını ifade ederek, "İlk maçta iyi bir oyun sergilememize rağmen istediğimiz neticeyi alamadık. Kazanabileceğimiz bir maçı çok az bir farkla kaybettik. Ama bu final maçı tamamlanmış değil, iki ayaklı bu turnuvanın Adana'daki rövanşında 5 sayıyla galip gelip final turnuvasında son 8'e kalmak istiyoruz. Yarınki maçta oyuncularımızın ve teknik heyetimizin gerekli özveriyi göstererek galip geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Özcan, yarın oynayacakları maçta taraftardan destek istediklerini de sözlerine ekledi.