Orduspor: Acı çekiyoruz...

Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Canik Belediyespor'a 72 sayı farkla, 122-50 yenilen Orduspor, ligin bitmesini bekliyor.

Orduspor: Acı çekiyoruz...
Orduspor: Acı çekiyoruz...
GİRİŞ 31.03.2016 14:34 GÜNCELLEME 31.03.2016 14:34

Genel koordinatör Oktay Yamakoğlu, yaptığı açıklamada, daha önce ligden düşmelerinin kesinleştiğini ifade ederek, "Oynadığımız son maçlarda adeta acı çekiyoruz. Bir an önce ligin bitmesini bekliyoruz" dedi.

Deplasmanda dün Canik Belediyespor ile karşılaştıklarını anımsatan Yamakoğlu, "Yine genç ve tecrübesiz kadroyla çıktığımız maçtan farklı yenilgiyle ayrıldık. Kimse böyle yenilgileri almak istemez ancak elimizdeki imkanlar böyle." diye konuştu.

Her şeye rağmen maça çıkıp oynama cesaretini gösterdiklerini belirten Yamakoğlu, "Rakibimiz Canik Belediyespor yönetimi ve teknik heyetine misafirperver oldukları için çok teşekkür ederiz. Bizi en iyi şekilde ağırladılar." ifadelerini kullandı.

Ligin bir an önce bitmesini beklediklerini vurgulayan Yamakoğlu, "Açıkçası oynadığımız son maçlarda adeta acı çekiyoruz. Bir an önce ligin bitmesini bekliyoruz. Geriye son maçımız kaldı. Bu maçı da tamamlayıp lige noktayı koyacağız. Bundan sonra yeni sezonun planlarını yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Yamakoğlu, Orduspor olarak borçlu bulundukları oyunculara ödeme yapmak istediklerini, bunu bir plan dahilinde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.