Işıl Alben'den TBF'ye tarihi gönderme

Galatasaray'ın sembol ismi, Işıl Alben'in TBF'ye yaptığı gönderme konuşuldu.

Işıl Alben'den TBF'ye tarihi gönderme
Işıl Alben'den TBF'ye tarihi gönderme
GİRİŞ 03.12.2015 09:43 GÜNCELLEME 03.12.2015 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray, Perfumerias Avenida'yı 61-59 yenerken, karşılaşmada skordan çok, sarı kırmızılı taraftarların TBF Başkanı Harun Erdenay aleyhindeki tezahüratları ve Işıl Alben'in TBF'ye yaptığı gönderme konuşuldu.


'Mevzuata aykırı oyuncu oynattığı' gerekçesiyle takımlarının Fenerbahçe maçında hükmen mağlup ilan edilmesi nedeniyle TBF'ye tepki koyan taraftarlar, Erdenay aleyhinde tezahürat yaptı.

Federasyon yönetimini istifaya davet eden taraftarlar, ceplerinden para çıkararak, "Aziz'in uşağı Harun Erdenay" ve "Kaç para aldın, kaç para aldın, Harun Erdenay kaçpara aldın" şeklinde tezahürat yaptı.

"İNŞALLAH KAZANMIŞIZDIR"

Galatasaray'ın sembol ismi Işıl Alben de maç sonrası GS TV'ye yaptığı açıklama ile Twitter'da TT oldu.  Işıl Alben, "Kazandık bugün ama inşallah kazanmışızdır" diyerek GS TV'ye verdiği röportaj sonrası sosyal medyayı salladı.

Tecrübeli oyuncu yaptığı bu açıklamayla hafta sonu Fenerbahçe ile oynadıkları ve 76-72 kazandıkları, ancak kural ihlali gerekçesiyle hükmen mağlup sayılmalarına karar veren TBF'ye göndermede bulundu.

YORUMLAR 4
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    zavallı ışıl
    Cevapla
  • qwx 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl zavallı sensin ama galiba farkında değilsin:)))))))
    Cevapla
  • Anatolia 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen maçını oyna....
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Oynuyo zaten... sende kendi işine bak
    Cevapla