Işıl Alben ayrıldı mı? Sürpriz açıklama

Galatasaray Odebank'ın haftaladır bir numaralı gündem maddesi olan Işıl Alben konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Işıl Alben ayrıldı mı? Sürpriz açıklama
Işıl Alben ayrıldı mı? Sürpriz açıklama
GİRİŞ 22.06.2014 12:21 GÜNCELLEME 22.06.2014 12:21

Rus ekibi Dinamo Kursk, bir süre önce Işıl Alben'in transferini engelledikleri gerekçesiyle Galatasaray Odeabank'ı Uluslararası Basketbol Federasyonu'na (FIBA) şikâyet etmişti.

Işıl'da geri adım atmak istemeyen D.Kursk, ay başında resmi internet sitesinden Işıl Alben'in kendileri ile sözleşme imzaladığını duyurmuş, yıldız oyuncunun menajerlik şirketi de bu imzayı doğrulamıştı.

Ancak Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer konuyla ilgili olarak "D.Kursk ve Işıl'ın menajerlik şirketinin yaptığı açıklamalar imzalanan ön sözleşmenin resmi duyurusundan başka bir şey değildir. Işıl için D.Kursk ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kaptanın kulübünde kalacağı çözümü hep beraber üreteceğimize inancım tamdır" diyerek Işıl'dan vazgeçmediklerini bir kez daha belirtmişti.

Rusların inadı kırıldı!

Öğrenilen bilgilere göre D.Kursk, konuyla ilgili olarak FIBA'ya yaptığı şikâyeti geri çekti. Artık bir orta yol bulunması gerektiğine inanan Ruslar, konuyu çözüme kavuşturmak için haftaya Galatasaray'la masaya oturmak üzere İstanbul'a gelecek. Eğer Galatasaray, D.Kursk'u ikna edebilirse Işıl Alben, önümüzdeki sezon da sarı kırmızı formayı terletecek.

KAYNAK: 3PUAN