Aziz Yıldırım'dan sürpriz karar!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadınlar Basketbol Lig play-off finalinin son maçını izlemek için pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak.

Aziz Yıldırım'dan sürpriz karar!
Aziz Yıldırım'dan sürpriz karar!
GİRİŞ 04.05.2014 14:03 GÜNCELLEME 04.05.2014 16:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şike Soruşturması kapsamında yarım kalan hapis cezası onanan Yıldırım, yarın saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe finalini yönetim kurulundan arkadaşları ile birlikte izleyecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Play - Off finalinin ilk iki maçını Galatasaray kazanmış ve seride 2-0 öne geçmişti. Ülker Arena'daki son iki maçı kazanan Fenerbahçe seriyi 2-2'ye taşımış ve şampiyonluk iddiasını sürdürmüştü.

Pazartesi günü oynanacak maçı kazanacak taraf, Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2013-2014 yılı şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

YORUMLAR 5
  • Alparslan Bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    amaci belli. taraftari tahrik edip salonu bosalttirmak ama elinden geleni yapsin en fazla bunu yapabilir hatta fener kupayida alabilir ne yaparsa yapsin tipis tipis cezaevine girecek sikeci elebasi
    Cevapla
  • Müslüm 9 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat..!. Aziz Yıldırım taraftarlar tahrik edebilir. G.Saray taraftarı da galeyana gelip küfürlü tezahürat yapar. Hakemler de küfürden dolayı salonu boşaltır ve Fenerbahçe amacına ulaşır..!
    Cevapla
  • veysel yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM. bir kişiye ne kadar küfrediliyorsa o kadar büyük iş yapmıştır vatan hainleri nasıl başbakanı sevmiyorsa futbolun çakalları da aziz yıldırım ı sevemez
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Unal Aysal icin 'Cok konusuyor, Reklam yapiyor' derler. Ancak Medyada Aziz Yildirim, Fatih Terim ve Ridvan Dilmenin mesaj.. pardon ''Fikralarindan'' gecilmiyor. Hele bir Mahmut Uslu var ki, konusmadigi gun yok gibi peh
    Cevapla
  • gerçekmi 9 yıl önce Şikayet Et
    hakemleri yine. sıkıştırır,hakaret eder,tehdit eder onun için gidiyordur,önceki maçlarda yapmıştı...
    Cevapla