G.Saray'dan Federasyon'a tepki!

Galatasaray Menajeri Erdem, ''Fenerbahçe ile yaptığımız üçüncü maçta anons sisteminin yanlış kullanılmasından dolayı maç bitiminden 12 saat sonra kulübümüzden savunma istenmesine şaşırdık'' dedi.

G.Saray'dan Federasyon'a tepki!
G.Saray'dan Federasyon'a tepki!
GİRİŞ 01.05.2013 19:27 GÜNCELLEME 01.05.2013 19:27

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Menajeri Müge Erdem, play-off final serisinde Fenerbahçe ile oynadıkları ikinci maçta kural hatası yapıldığına yönelik itirazlarına Türkiye Basketbol Federasyonundan henüz yanıt alamadıklarını belirterek, ''Buna karşın Fenerbahçe ile yaptığımız üçüncü maçta anons sistemimizin yanlış kullanılmasından dolayı maç bitiminden 12 saat sonra kulübümüzden savunma istenmesine şaşırdık'' dedi.

Erdem, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile 26 Nisan Cuma günü oynadıkları ve 55-52'lik skorla kaybettikleri serinin ikinci maçının üçüncü çeyreğinde Işıl Alben'in attığı ve hakemler tarafından 2 sayı kabul edilen basketin, üç sayı çizgisinin gerisinden atıldığını savunarak, kural hatası itirazı yaptıklarını anımsattı.

İtirazın ardından federasyondan hala yanıt beklediklerini kaydeden Erdem, ''Kural hatası itirazının sonucu bize bildirilmedi. Buna karşın üçüncü maçta anons sistemimizin yanlış kullanılmasından dolayı, maç bitiminden 12 saat sonra kulübümüzden savunma istenmesine şaşırdık. Bu serinin tüm maçlarında anons sistemini kullanma konusunda bir standardın olmamasına da tepkiliyiz'' diye konuştu.

''Dördüncü maçı kazanacağımıza gönülden inanıyoruz''

Erdem, 2-1 geride oldukları seride 2 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe ile yapacakları dördüncü maçı kazanacaklarına inandığını belirterek, şunları söyledi:

''Bu seride takımımız gerçekten çok iyi mücadele ediyor. Güzel mücadelemize rağmen son iki maçı da son anda kaybettik. Özellikle üçüncü maçı, son 4 saniyede şansız bir şekilde kaybetmek bizi üzdü. Ancak biten hiçbir şey yok. Yarın sahaya çıkıp, gereken mücadeleyi verip bu maçı kazanacağımıza gönülden inanıyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam.''

KAYNAK: AA