Hacettepe, ABD'li oyuncuyu transfer etti

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi, geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen ABD'li oyuncu Anthony Grundy'i kadrosuna dahil etti.

Hacettepe, ABD'li oyuncuyu transfer etti
Hacettepe, ABD'li oyuncuyu transfer etti
GİRİŞ 08.03.2013 12:59 GÜNCELLEME 08.03.2013 14:53

Hacettepe Kulübü Başkanı Hakan Hamdi Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde sıkıntılı günler yaşadıklarını ve bu kapsamda takıma bir oyun kurucu desteğini düşündüklerini söyledi.

Yaptıkları araştırmalar sonucunda geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi takımında forma giyen ABD'li oyuncu Anthony Grundy ile irtibata geçtiklerini dile getiren Çelik, ''Grundy, son olarak Yunanistan Ligi'nde Kavala takımının formasını giymiş. Kendisini Ankara'ya davet ettik ve sezon sonuna kadar anlaştık. Takımımıza kalan maçlarda büyük katkısı olacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Daha önce Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Atlanta Hawks takımının da formasını giydiği bildirilen 33 yaşında, 1.91 metre boyundaki oyuncu, yeni takımıyla çalışmalara başladı.

Grundy'nin, Hacettepe Üniversitesi'nin hafta sonunda deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı lig maçında forma giyeceği belirtildi.

KAYNAK: AA