Fenerbahçe, İspanya deplasmanında

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda yarın son hafta maçında İspanya'nın Unicaja Malaga ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Fenerbahçe, İspanya deplasmanında
Fenerbahçe, İspanya deplasmanında
GİRİŞ 07.04.2016 12:25 GÜNCELLEME 07.04.2016 12:25

Malaga kentindeki Martin Carpena Spor Salonu'na oynanacak maç TSİ 21.45'te başlayacak.

Bu sezon THY Avrupa Ligi'nin en başarılı takımı olan sarı-lacivertliler, grubundan lider olarak çeyrek finale çıkmayı iki hafta önce garantilemişti. Grupta 11 galibiyet, 2 yenilgisi olan Fenerbahçe, prestij maçında İspanya'da galibiyet arayacak.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in, 12 Nisan Salı günü başlayacak play-off çeyrek final maçları öncesi bu karşılaşmada rotasyonla bir kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

İki takım arasında İstanbul'daki ilk maçı Fenerbahçe, 80-59 kazanmıştı.

İspanyol ekibinin ise gruptan çıkma şansı bulunmuyor. Grupta 3 galibiyeti bulunan Unicaja Malaga, Avrupa Ligi'ni galibiyetle tamamlamak için mücadele edecek.

Fenerbahçe'nin yoğun temposu

Fenerbahçe, yoğun maç temposuyla dikkati çekiyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde pazartesi günü Ankara deplasmanında Türk Telekom'a konuk olan sarı-lacivertliler, bir gün dinlendikten sonra dün akşam sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler hiç dinlenmeden bu sabah yaklaşık 6 saat süren yolculukla Malaga'ya gitti.

Unicaja Malaga'yla yarın TSİ 21.45'te maça çıkacak sarı-lacivertliler, ertesi gün İstanbul'a dönecek ve 3 gün sonra oynayacağı çeyrek final maçının hazırlıklarına başlayacak.

Sarı-lacivertliler, 5 günde 3 maça çıkarken, yaklaşık 6 bin 500 kilometre yol katetmiş olacak.