Nemenja Bjelica ayrılığın eşiğinde

Minnesota Timbervolves, Fenerbahçe Ülker’in yıldızı Nemenja Bjelica’yı kadrosuna katma kararı aldı.

Nemenja Bjelica ayrılığın eşiğinde
Nemenja Bjelica ayrılığın eşiğinde
GİRİŞ 24.05.2015 10:04 GÜNCELLEME 24.05.2015 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Takımdan ayrılmasını istemeyen sarı lacivertli yönetim ise, Sırp oyuncuyu ikna etmek için çalışacak.

OBRA, VATANDAŞINI BIRAKMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçelilerin sevgilisi haline gelen Nemenja Bjelica, NBA yolcusu...  Bu sezon Fenerbahçe Ülker’in final four oynadığı Eurleague’de MVP (en değerli oyuncu) seçilen Bjelica, Minnesota Timbervolves tarafından beğenildi. Geçen hafta kendisini izleyen ABD’liler, Sırp yıldızı kadrolarına katmaya karar verdi. Bjelica ile görüşmelere başlayan ve büyük oranda anlaşan Minnesota yöneticileri, oyuncunun sözleşmesindeki çıkış noktasını kullanarak NBA’ye götürecekler. Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan 27 yaşındaki Bjelica, NBA hazırlığına başladı.

TAKIMDAN AYRILIK ŞANSI YÜZDE 51

Yaşından ötürü bu şansı bir daha yakalayamayacağını düşünen Bjelica, sarı lacivertli yönetimden izin istedi. Ancak yöneticiler ve koç Zeljko Obradovic, Bjelica’nın kalması için büyük çaba sarf ediyor. Takımı gelecek sezon da korumak isteyen ve bir iki oyuncuyla takviye edip tekrar final four oynayacaklarını düşünen sarı lacivertliler, Sırp yıldızın kalması için uğrşalarını yoğunlaştıracaklar. Bjelica’nın Fenerbahçe Ülker’de ayrılma olasılığı yüzde 51.  Minnesota’nın power forvet sıkıntısı çekmesi de Bjelica’nın NBA’e gitme arzusunu güçlendiriyor.

YORUMLAR 2
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Fener rumuzlu arkadaş Nba i bilmiyorsun anlaşılan. Nba de nba dışından alınan bir oyuncu için en fazla 500 bin dolar verilebiliyor oyuncunun takımına. Onun için nba den para gelmez en fazla sözleşme sonuna kadar tutarsın oyuncuyu. Fenerden gidip de kalbur üstü oynayan bir oyuncu çıkmadı hala. Tüm dünyadan yüzlerce adam bekliyor kapıda nba için. fenere kalmadılar.
    Cevapla
  • fener 8 yıl önce Şikayet Et
    Abi, Nba draftlarını hep Fenerbahçe Ülker'den karşılıyor.Sanırsam Fenerbahçe Ülker ile aralarında bir şirket oluştu. Fenerbahçe Ülker takımı kapanıp oyuncularını Nba 'e varse 20 yıl oynayacağı tüm maçların gelirinden daha fazla gelir elde eder.
    Cevapla