Fenerbahçe'den flaş karar

Fenerbahçe yönetimi, erkek basketbol takımını başarıdan başarıya koşturan Sırp antrenör Zeljko Obradovic'le sözleşme yenileme kararı aldı.

Fenerbahçe'den flaş karar
Fenerbahçe'den flaş karar
GİRİŞ 18.03.2015 23:05 GÜNCELLEME 19.03.2015 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taraftarların büyük sevgisini kazanan Obradovic ile ilk görüşme önümüzdeki hafta yapılacak ve kalması için bütün imkanlar zorlanacak.

Fenerbahçe’de son haftalarda en çok merak edilen konuların başında, erkek basketbol takımının Sırp antrenörü Zeljko Obradovic'in sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı geliyor. Dünyaca ünlü teknik adamın menajeri Alexander Raskovic'in geçtiğimiz günlerde Twitter'dan attığı bazı mesajlar kafaları karıştırmış ve bazı sorunlar olduğu iddia edilmişti. 

ANLAŞMA SAĞLANIRSA 2 YILLIK İMZA ATILACAK

Fenerbahçe Ülker yönetimi, geçen yıl takımı Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu yapan bu yıl da hem Türkiye hem Avrupa'da başarıdan başarıya koşan Zeljko Obradovic ile sözleşme yenileme kararı aldı. Taraflar arasında ilk görüşme önümüzdeki hafta içinde yapılacak ve karşılıklı şartlar ortaya konacak.

Bir sonraki görüşme en geç 2 hafta sonra yapılacak ve orta yol aranacak. Eğer anlaşma sağlanırsa, Zeljko Obradovic 2 yıl daha Fenerbahçe Ülker'in başında kalacak. Kulüpten sızan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi, Obradovic'in kalması için bütün imkanlarını zorlayacak.

YORUMLAR 1
  • fener 9 yıl önce Şikayet Et
    Besyil kalsin luce gelsin artik
    Cevapla