Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga!

Galatasaray Liv Hospital'de son günlerde üst üste yaşanan krizlerin sonu gelmiyor.

Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga!
Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga!
GİRİŞ 19.11.2014 10:33 GÜNCELLEME 19.11.2014 10:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray Liv Hospital’da Arroyo'nun idman maçında kendisine yaptığı faule sinirlenen Nathan Jawai, sert bir şekilde tepki gösterdi. Arroyo da kendisine aynı sertlikte yanıt verince iki oyuncu arasında küfürleşme yaşandı.

Ardından Jawai, Arroyo’nun üzerine yürüdü ve yumruk salladı ama araya giren takım arkadaşları fiziki temas yaşanmasını engelledi. Bu olaya çok sinirlenen Coach Ataman, Jawai’ye kendisini kadro dışı bıraktığını söyledi, idmandan çıkardı. Ancak bu kararından daha sonra vazgeçti, Avustralyalı yıldız ile bir gün sonraki idman öncesinde toplantı yaptı.

ATAMAN BİLETİNİ KESTİ

Dev oyuncu Arroyo ile de konuştu, olay tatlıya bağlandı, antrenmanda iki isim de yer aldı. Fenerbahçe Ülker maçı öncesinde kriz çözüldü ancak Jawai’nin bu hareketi, kötü performansıyla birleşince, takımdan gönderilmesi fikri iyice netleşti. Sarı-kırmızılı ekipte Coach Ergin Ataman da derbi sonrasında bu fikrini açık açık dile getirdi, Jawai ve Vougouikas’tan hiç verim alamadıklarını ve bu iki ismin yerine yeni transfer yapabileceklerini vurguladı.

YORUMLAR 1
  • Sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi zaten böyle şeylee alışıksınız. Melo Rierayı patalar ,Hamit 'in hocasını patakladığı söylenitr..Devam ..
    Cevapla