G.Saray'a mesaj var: Gelmeye hazırım

G.Saray büyük bir sürprizle karşı karşıya. Geçen sezon takımdan ayrılmak zorunda kalan Jawai kulübe haber yolladı: Hazırım, gelebilirim.

G.Saray'a mesaj var: Gelmeye hazırım
G.Saray'a mesaj var: Gelmeye hazırım
GİRİŞ 19.07.2014 21:38 GÜNCELLEME 19.07.2014 21:38

Geçen sezon başında Barcelona'dan büyük umutlarla transfer edilen ama EuroLeague'deki Olympiakos maçından sonra ölümden dönen Nathan Jawai, yeniden Galatasaray forması giymek istiyor.

Beyninde oluşan emboli yüzünden "Basketbol hayatı bitti" denilen Nathan Jawai, Avustralya'daki tedavi sürecinden sonra iyileşti. Dünya Kupası için Avustralya Milli Takımı'na seçilen oyuncu, geçtiğimiz gün Galatasaray'a menajeri vasıtasıyla hem sağlık raporlarını yolladı, hem de dönmek istediğini iletti.

Avustralyalı doktorlar, "Basketbol oynamasında bir sıkıntı yok. Ama beyninde tekrar emboli oluşma ihtimali diğer insanlardan biraz daha yüksek ihtimal" raporu verdikleri Jawai'nin basketbol oynamasının tamamen kendi inisiyatifinde olduğunu dile getirdiler.

Galatasaray cephesi ise şaşkın. 5 numara arayan Galatasaray'da henüz bir karar verilmedi ama Türkiye'de tekrar geçeceği bir sağlık kontrolünden olumlu sonuç çıkarsa "Neden olmasın?" havası hakim.

Nathan Jawai geçen sezon başında Galatasaray ile 1+1 yıllık, senede 1 milyon 100 bin dolar kazanacağı bir sözleşmeye imza atmış, sakatlık sonrası bir senelik parasını almış ve sözleşme feshedilmişti.