Mahmut Uslu: Bu tezgahlardan utanıyorum

Galatasaray derbisinde yaşanan olaylardan sonra FB TV’ye bağlanan Mahmut Uslu, Abdi İpekçi'de yaşananlardan dolayı utandığını söyledi.

Mahmut Uslu: Bu tezgahlardan utanıyorum
Mahmut Uslu: Bu tezgahlardan utanıyorum
GİRİŞ 10.06.2014 23:15 GÜNCELLEME 10.06.2014 23:15

Mahmut Uslu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in FIBA’ya başkan olmasının ardından yurt dışına çıkınca Galatasaraylılığını hatırladı dediği konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Turgay Demirel’i Fenerbahçe Ülker ve diğer basketbol kulüplerinin desteği bu noktalara getirdi. Yurt dışında görev alınca Galatasaraylı olduğunu hatırladı, oradan oyunlar çeviriyor.

Bu yaşananlar tamamen planlanmış bir tezgah. Ama biz bunu çözeceğiz, basketbol oynayacağız ve şampiyon olacağız. Sahada olanları izlediğim zaman gerçekten utanıyorum, bir basketbolsever olarak utanıyorum.

Yayıncı kuruluşun spikerleri bile Obradovic’e henüz maç bitmeden verilen cezaya isyan ettiler.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncular merak etmesin yalnız değiller arkalarında kocaman bir camia var. Yarın bu yaşananlarla ilgili daha geniş bir açıklama yapacağız."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beko Basketbol Ligi Final Serisi'nde yaşananlar ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile ilgili geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Basın toplantısı 12 Haziran Perşembe günü saat 14.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecek.