Mahmuti: Bu sezon daha farklı olacağız

Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, bu sezon daha genç Türk oyunculara sahip olduklarını ve artık farklı bir görünümde olacaklarını belirtti.

Mahmuti: Bu sezon daha farklı olacağız
Mahmuti: Bu sezon daha farklı olacağız
GİRİŞ 03.08.2013 17:12 GÜNCELLEME 03.08.2013 17:12

Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Bu sezon biraz daha farklı bir görünümde olacağız" dedi.

Uludağ'da bir otelde düzenlenen "Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi 2013" organizasyonuna katılan Mahmuti, gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu Efes takımı olarak Beko Basketbol Ligi'nin 2013-2014 sezonuyla ilgili farklı düşünceleri bulunduğunu söyledi.

Yeni sezonda daha genç bir kadroyla mücadele etmek istediklerini vurgulayan Mahmuti, "Bu sezon biraz daha farklı bir görünümde olacağız. Türk oyuncularımız daha genç olacak. Genç Milli Takımın şampiyon olduğu kadrodan birkaç oyuncunun orada olduğu, Ümit Milli Takımdan oyuncuların bulunduğu, onların yanında Kerem gibi, Semih gibi ağabeyleri de olacak. Yabancılardan da Farmer'in gitmesiyle birtakım değişiklikler oldu. Biraz farklı bir görünümde olacağız" dedi.

Bir gazetecinin, ligde ve Avrupa'daki hedeflerine ilişkin soruyu yanıtlayan Mahmuti, hiçbir zaman hedefler hakkında konuşmadığını bildirdi. 

Çalışıp daha çok ilerlemeye gayret edeceklerini anlatan Mahmuti, "Hedefleri kendimize koyacağız ama o hedefleri de hep yüksek koyacağıız. Aynı zamanda gerçekçi olmaya çalışacağız ki oralara daha rahat ve baskısız ulaşabilelim" değerlendirmesinde bulundu.