Kleiza: NBA kariyerimi Obradovic bitirdi

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Kleiza, "NBA kariyerimi Obradovic bitirdi" ifadelerini kullandı.

Kleiza: NBA kariyerimi Obradovic bitirdi
Kleiza: NBA kariyerimi Obradovic bitirdi
GİRİŞ 31.07.2013 14:51 GÜNCELLEME 31.07.2013 14:51

Yıldız basketbolcu, "Zoric ve Bjelika'nın da yer aldığı imza törenimize yaklaşık 500 coşkulu taraftar geldi. O an güzel duygular hissettim. İnanılmaz bir taraftarı var Fenerbahçe'nin. İmza atarken bu kadar taraftarın salona gelmesi çok şaşırtıcı. Biliyorsunuz daha önce Avrupa'da Olympiakos'ta oynamıştım. Fantastik bir taraftar grupları var. Ancak, Fenerbahçe taraftarı onlardan çok daha iyi ve ateşli.

Yıldızlar arenası olan NBA'de iyi bir kariyerim vardı. Ama bu kariyerimi Obradoviç bitirdi. Avrupa'ya onun yüzünden döndüm. Fenerbahçe Ülker'in hocası olarak transferimde önemli rol oynadı. Başarılı olan bir takımda yer almak istedim. Obradoviç gibi bir hoca sizi arayınca, onunla birlikte çalışmak istersiniz. O nedenle NBA kariyerimi bir kenara koydum ve Fenerbahçe'ye geldim." diye konuştu.

"Euroleague'de Final Four'i istiyoruz"

"Sakatlığım olduğu yönünde bir sürü spekülasyon ortaya atılmış. Transfer dönemlerinde bu tür dedikodular olur. Şu an sapasağlamım, sakatlığım da yok. Sezon başlayınca herkes neyin, ne olduğunu görecek. Diğer arkadaşlarımızla birlikte iyi bir kaynaşma göstereceğiz. Fenerbahçe Ülker, her kulvarda şampiyonluğa oynayacak. Bizim için en önemli arena ise THY Eurolegue. Orada final four'a kalmak istiyoruz. Hatta şampiyon olmalıyız.

Avrupa Şampiyonası'nda da Litvanya formasıyla oynayacağım. Ancak, Türk Milli Takımı da son yıllarda başarılı oluyor. Bizim en önemli rakiplerimiz arasındalar. Ülker Arena Salonu beni çok büyüledi. Dolu tribünle önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Muhteşem bir salon. NBA salonlarından bir farkı yok. Başarı için dizayn edilmiş. Bu salonda forma giyeceğim için kendimi şanslı hissediyorum. Taraftarlarımızla kavuşacağımız günü iple çekiyorum."

(hürriyet)