Fenerbahçe'den Teodosic bombası!

Gelecek sezon için iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Fenerbahçe Ülker, Avrupa basketbolunun yıldız ismi Milos Teodosic'a kanca attı.

Fenerbahçe'den Teodosic bombası!
Fenerbahçe'den Teodosic bombası!
GİRİŞ 23.05.2013 11:25 GÜNCELLEME 23.05.2013 11:28

Beko Basketbol Ligi'nde son iki sezondur yarı finali göremeyen, Avrupa'da da hedeften şaşan Fenerbahçe Ülker, önümüzdeki sezon başantrenörlüğe getirmek için el sıkıştığı Dusan Ivkovic'in talimatı doğrultusunda transferleri gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

Yunanistan kaynaklı 'Eurohoops' adlı internet sitesinde de yer alan haberde, Fenerbahçe yönetiminin yeniden yapılanma çerçevesinde takımı emanet edeceği Dusan Ivkovic'in, CSKA Moskova'nın Sırp milli süper guardı Milos Teodosic ile geçen yıl Olympiakos'la Final-Four şampiyonluğu yaşadıktan sonra Gaziantep BŞB.'ye transfer olan ABD'li pivot Joey Dorsey'nin alınmasını istediği belirtildi. Ivkovic'in, Sarı-Lacivertli takımda kapsamlı bir değişime imza atacağı ve özellikle kadroda geçtiğimiz sezon dahil olan 'yaşı geçmiş' yabancı yıldızlar başta olmak üzere birçok isme kapıyı göstereceği biliniyor.

SIRBİSTAN'I BIRAKIYOR

Hafta içinde Sırbistan basınında çıkan haberlerde Dusan Ivkovic'in 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndan sonra görevi bırakacağı ve yerine ALBA Berlin'i çalıştıran bir başka Sırp antrenör Sasha Obradovic'in getirileceği iddia edilmişti.

OBRADOVİC'E HER YOL İSTANBUL

Fenerbahçe Ülker yeni coach arayışlarını sürdürürken, Sarı-Lacivertliler ile adı anılan Zeljko Obradovic konusunda dün heyecan verici gelişmeler yaşandı. Sırp çalıştırıcının menajeri Alex Raskovic, Twitter hesabından, "Şov devam etmeli... Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ya da Boğaziçi Köprüsü" yazdı. Bu tweet, Obradovic'in mutlaka İstanbul'a geleceği ve F.Bahçe'ye yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

KAYNAK: HTSPOR