Olin Edirne'nin satılacağı iddiası

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği'nce, Olin Edirne'nin Doğuş Grubu'na satıldıktan sonra Edirne'de kalması için başlatılan imza kampanyasında 7 bin imza toplandı.

Olin Edirne'nin satılacağı iddiası
Olin Edirne'nin satılacağı iddiası
GİRİŞ 12.05.2013 13:02 GÜNCELLEME 12.05.2013 13:02

Kampanyanın sona ermesinin ardından Saraçlar Caddesi'nde toplanan dernek üyeleri, kampanya boyunca imzaların atıldığı kağıtları birleştirerek, ellerinde taşıdı.

Dernek üyeleri adına açıklama yapan Nazan Kılıç, Olin Edirne'nin satılarak İstanbul'a taşınacağı iddialarına karşı başlattıkları imza kampanyasında 7 bin imza toplandığını belirtti.

Kampanyaya destek verenlere teşekkür ettiklerini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Biz basketbol severler, Olin Yağ Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Edip Ağaoğulları'na şimdiye kadar Edirne basketboluna sundukları, karşılığı ödenemeyecek hizmetler için teşekkür ediyoruz. Edirneli basketbol severlerin kabul edemeyeceği husus, basketbol takımımızın haklarının devredilmesi değil, Edirne'nin basketbolsuz kalma ihtimalidir. Kulübün sahibi, adı, oyuncuları değişebilir. Ancak tüm bunlar bu takımın bir Edirne takımı olduğu gerçeğini değiştirmez. Edirne'ye mal olmuş, bu kadar sevilen ve desteklenen bir takımı Edirne'den koparıp almak, bizce basketbola ihanet ile eş değerdir."

AA